«Είναι φασισμός να λες...» - Ο Σόμμερ δε ''μάσησε'' τα λόγια του για το Super Mammy που συμμετέχει

Το μετάνιωσε μετά την κατακραυγή του κόσμου;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Είναι φασισμός να λες...» - Ο Σόμμερ δε ''μάσησε'' τα λόγια του για το Super Mammy που συμμετέχει

Ο Κώστας Σόμμερ έκανε δηλώσεις το μεσημέρι της Κυριακής 10/4 στο open weekend και μεταξύ άλλων έδωσε απαντήσεις για τον σάλο, που έχει προκληθεί με την νέα σειρά του Μάρκου Σεφερλή, super mammy. Ο ηθοποιός, ο οποίος συμμετέχει στο σίριαλ θέλησε να εκφράσει την δική του προσωπική άποψη, από τη μεριά του συμμετέχοντα.

Υπερβολικά βρίσκει πολλά από τα σχόλια και θεωρεί πως όλα όσα ενόχλησαν πηγάζουν από την ανάγκη του κωμικού να κάνει χιούμορ και κακώς παρεξηγήθηκαν από πολύ μεγάλη μερίδα κόσμου.

Tα σχόλια του Κώστα Σώμμερ για το super mammy

«Θεωρώ ότι είναι λίγο φασισμός να λες κόψτε το και γιατί υπάρχει στην τηλεόραση. Ο Μάρκος έχει πολύ μεγάλο following και σημαίνει πως αρέσει σε μεγάλη μερίδα κόσμου. Πήγε και πολύ καλά στα νούμερα τηλεθέασης. Γνωρίζω πολύ κόσμο που δεν τους αρέσει το χιούμορ του Μάρκου.

Δεν μπορείς να πεις όμως κόψτε το να μην υπάρχει. Υπάρχει το τηλεκοντρόλ και πατώ κάτι που να μου αρέσει. Ζούμε σε μια δημοκρατική χώρα, πέθαναν πρόγονοί μας για να κάνουμε αυτό που θέλουμε » ανέφερε ο Κώστας Σόμμερ.

«Κάποια αστεία ίσως ήταν υπερβολικά, όπως λένε κάποιοι, για κάποιες μειονότητες, το θεωρώ υπερβολή. Το χιούμορ πάντα πηγάζει από τέτοια πιστεύω. Εστιάζεις κάπου και κάνεις χιούμορ. Δεν σημαίνει ότι αυτά τα πιστεύει ο Μάρκος. Στηρίζει πάρα πολύ ομάδες που νιώθει πως τους ενόχλησε το χιούμορ του…

Σαφώς όλοι στηρίζουν το Me Too κι όποιον έχει υποστεί βία… αλλά όταν κάνουμε χιούμορ για κάτι είναι χιούμορ… Μην το φτάσουμε σε άλλα άκρα να φοβόμαστε να μιλήσουμε σε μια γυναίκα γιατί θα θεωρηθεί ότι την παρενοχλούμε σεξουαλικά» πρόσθεσε ο Κώστας Σόμμερ.

Στήθηκε διαμαρτυρία κατά του Σεφερλή και του Super Mammy - Το νέο σίριαλ που συμμετέχει και ο Σόμμερ

Τις τελευταίες ημέρες όλοι περίμεναν πως και πως την έναρξη του Super Mammy και τον Μάρκο Σεφερλή σε έναν απολαυστικό ρόλο. Τελικά από τα πρώτα κι όλα επεισόδια τα πράγματα δεν πήγαν και πολύ καλά αλλά η συνέχεια και η έκταση του ζητήματος ήταν αναπάντεχη.

Μέσα από το Happy Day έγινε γνωστό την Τρίτη 5/74 πως την προηγούμενη ημέρα, ενώ είχε διοργανωθεί ποδοσφαιρικός αγώνας με γνωστά πρόσωπα για καλό σκοπό μεταξύ και του Μάρκου, τον περίμεναν απ΄ έξω πλήθος κόσμου. Διαμαρτυρία στήθηκε λοιπόν, για σεξιστικά και ομοφοβικά σχόλια, τα οποία ακούστηκαν από τον ηθοποιό.