«Θα σας πω την ιστορία, που δεν την ξέρει κανείς» - Απάτησε ποτέ η Γερμανού τον Καλλίρη;

«Ο Θάνος δεν...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα σας πω την ιστορία, που δεν την ξέρει κανείς» -  Απάτησε ποτέ η Γερμανού τον Καλλίρη;

Η Ναταλία Γερμανού μπορεί να είχε κάποιες σημαντικές ατυχίες και απώλειες από το Καλύτερα δε γίνεται την Κυριακή 10/4, ωστόσο στη συνέχεια της εκπομπής αποφάσισε να βρει τη διάθεση της. Μια αποκάλυψη έκανε κατά τη ροή της εκπομπής με αφορμή την παρουσία του Καλλίρη στο chartshow.

Η παρουσιάστρια συχνά μιλάει για την περίοδο, που ήταν ζευγάρι και αυτή τη φορά αποκάλυψε με βάση το τραγούδι ο ''νέος είναι ωραίος'', αν σκέφτηκε ποτέ να απατήσει τον ταργουδιστή.

H αποκάλυψη της Ναταλίας Γερμανού για τον Θάνο Καλλίρη

«Την ιστορία του πως γράφτηκε το «Ο νέος είναι ωραίος» την είπε; Γιατί δεν την ξέρει. Μέχρι σήμερα που θα σας πω την ιστορία, δεν την ξέρει κανείς. Τώρα ο Θάνος θα τη μάθει τώρα, τριάντα χρόνια μετά… Τον στίχο πως τον εμπνεύστηκα εγώ;» είπε με νόημα η Ναταλία Γερμανού.

«Την περίοδο που ήμουν με τον Θάνο, με φλέρταρε πιεστικά ένας νεότερος. Ο Θάνος δεν το έμαθε ποτέ και εγώ βρέθηκα σε ένα μικρό δίλημμα για ένα διάστημα ενός μηνός. Να την κάνω την κουτσουκέλα ή να μην την κάνω; Τελικά παρέμεινα πιστή γιατί ο παλιός είναι αλλιώς!» συμπλήρωσε η Ναταλία Γερμανού.

Χαλασμός στο Καλύτερα δε γίνεται για τα μάτια του Θάνου Καλλίρη - Άφωνη η Γερμανού

Χαμός στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται μετά την αποκάλυψη πως συνάδερφος της Ναταλίας Γερμανού ήθελε τον πρώην σύντροφο της, Θάνο Καλλίρη! Σε γέλια ξέσπασε η παρουσιάστρια όταν η Ελίνα Παπίλα αποκάλυψε στον αέρα του Breakfast@Star ότι του είχε στείλει γράμμα και εξομολογούνταν τα συναισθήματά της, ενώ τόνισε ότι ζήλευε τη Ναταλία Γερμανού, με την οποία βρίσκονταν τότε σε σχέση.

Η παρουσιάστρια του «Καλύτερα δε γίνεται» παρακολούθησε τα όσα είπε η συνάδελφός της και γέλασε με την ψυχή της, ενώ είχε και τηλεφωνική επικοινωνία με την αντίζηλο της για να "λογαριαστούν". Είναι γνωστό πως η Ναταλία Γερμανού με τον πρώην σύντροφο της έχουν άψογες σχέσεις και πολλές φορές πειράζει ο ένας τον άλλο σε συνεντεύξεις.

«Ήμουν μικρή, ημουν 12 ετών», είπε η Ελίνα στη Ναταλία και η δεύτερη απάντησε: «Εγώ αντίζηλες θεωρούσα κάτι ξανθιές που έμπαινα στον καμαρίνι του Θάνου και του έλεγαν “Θάνο, πες στην κοπέλα σου να βγει λίγο έξω γιατί θέλω να σου πω”».

«Έβλεπα τα βίντεοκλιπ του και τα περιοδικά και πάντα ήσουν εσύ από δίπλα. Στο γράμμα δεν μου απάντησε ποτέ», πρόσθεσε η Ελίνα Παπίλα.