The Masked Singer: «Κατ' αρχάς με ιντρίγκαρε η...» - Ο Μαραντίνης αποκάλυψε το λόγο που είπε "ναι" στο show

Θα τραγουδήσει και ο ίδιος κάποια στιγμή;

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
The Masked Singer: «Κατ' αρχάς με ιντρίγκαρε η...» - Ο Μαραντίνης αποκάλυψε το λόγο που είπε

O Θοδωρής Μαραντίνης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλέραμα και μεταξύ άλλων μίλησε για τη συμμετοχή του στο νέο και ανατρεπτικό show The masked singer. Ο τραγουδιστής αποκάλυψε πως πρόκειται για κάτι πρωτόγνωρο ρόλο, που απολαμβάνει πολύ και φυσικά σε αυτό παίζει καθοριστικό ρόλο, η χημεία με την κριτική επιτροπή.

Η πολύ καλή σχέση των ανθρώπων, που προσπαθούν να ανακαλύψουν ποιος κρύβεται πίσω από την μάσκα είναι φανερή σε όσους παρακολουθούν το παιχνίδι και αυτό το αποκάλυψε και η Αθηνά Οικονομάκου.

Ο λόγος που ο Θοδωρής Μαραντίνης είπε το ναι στο The masked singer

Τι σας έκανε να πείτε το «ναι» στην κριτική επιτροπή του «The Masked Singer»;
«Κατ' αρχάς με ιντρίγκαρε η διαφορετικότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα μουσικά σόου, καθώς και το στοιχείο της "εξερεύνησης", αφού θα πρέπει να ανακαλύψουμε το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από τη μάσκα, με ελάχιστα μόνο στοιχεία και από τη φωνή του. Επίσης με ενθουσίασαν οι μάσκες! Αυτό βέβαια που έπαιξε καταλυτικό ρόλο ήταν η υπόλοιπη ομάδα των κριτών και το σύνολο των συντελεστών, που θεωρώ πως είναι οι ιδανικοί για ένα τέτοιο πρότζεκτ».

Σας αγχώνει που κάτω από τη μεταμφίεση θα κρύβεται , κάποιος διάσημος και εσείς θα πρέπει να τον κρίνετε;
Ο βασικός στόχος της διαδικασίας είναι να αναγνωρίσου με το πρόσωπο και όχι να κριθεί για τις τραγουδιστικές του ικανότητες. Σαφώς και θα ασχοληθούμε με την απόδοσή του επί σκηνής συνολικά, αλλά πάντα με στόχο να ανακαλύψουμε ποιος είναι ο... masked singer»

Θοδωρής Μαραντίνης

Χρειάζεται η επιτροπή να έχει χημεία μεταξύ της, αλλά και με τον παρουσιαστή, ή αυτό δεν είναι τόσο σημαντικό για την επιτυχία ενός σόου;
«Θεωρώ πως είναι, αν όχι το σημαντικότερο, σίγουρα ένα από τα πιο βασικά συστατικά επιτυχίας ενός τέτοιου σόου. Και ευτυχώς στη συγκεκριμένη περίπτωση η χημεία και των "ντετέκτιβ" αλλά και του παρουσιαστή είναι δυνατή και με έντονη διάθεση για χιούμορ και πειράγματα».

Θα δούμε κι εσάς να τραγουδάτε στη σκηνή;
«Μόνο αν διαλέξω τη στολή και τη μάσκα!»

Επική στιγμή on air στο The masked singer - Ο Μαραντίνης τηλεφώνησε στην Χρηστίδου

Στο αποψινό επεισόδιο του «Masked Singer» μπορεί να υπήρξαν εντάσεις στην κριτική επιτροπή ωστόσο οι μαντεψιές συνέχισαν να είναι αρκετές. Πιο συγκεκριμένα, ο Θοδωρής Μαραντίνης έβαλε κάτω όλα τα στοιχεία και πίστευε ότι το cyber girl που τραγούδησε ήταν η πρώην σύζυγός του, Σίσσυ Χρηστίδου.

Μάλιστα, ο ίδιος δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Σίσσυ, πού είναι τα παιδιά; Θες να μου πεις πού είναι τα παιδιά; Θα πάρω τηλέφωνο παιδιά!» Όπου λίγο αργότερα τον είδαμε να την παίρνει τελικά τηλέφωνο όπου ανέφερε «Παιδιά δεν απαντάει!».