«Ξεκινάμε νέο αγώνα» - Η Ρεγγίνα Μακέδου συγκινεί για την μάχη της με τον καρκίνο

Δυστυχώς υποτροπίασε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ξεκινάμε νέο αγώνα» - Η Ρεγγίνα Μακέδου συγκινεί για την μάχη της με τον καρκίνο

Η Ρεγγίνα Μακέδου, που φέτος την απολαύσαμε στο χορευτικό σόου Dancing with the Stars και σε μία χορευτική εμφάνιση που δεν άφησε ασχολίαστη ο Jason Ροδίτης, είχε μιλήσει στο παρελθόν για την εμπειρία της με τον καρκίνο και ενώ όλα πήγαιναν κατ' ευχήν, δύο ημέρες πριν έκανε γνωστή την νέα της κατάσταση κατά την οποία ο καρκίνος εμφανίστηκε ξανά στη ζωή της.

Η συγκινητική ανάρτηση της Ρεγγίνας Μακέδου για την μάχη της με τον καρκίνο

Η ίδια θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία της μέσα από το νοσοκομείο με τον πιο ευχάριστο τρόπο και ανέβασε στο Tik Tok ένα βίντεο πίνοντας τα απαραίτητα χάπια, πάντα με το λαμπερό της χαμόγελο.

«Και κάπως έτσι ξεκινάμε νέο αγώνα πάντα με κέφι και χαμόγελο. Να ένας τρόπος να πίνεις τα πρωινά χάπια. Καλή εβδομάδα και ανεβαίνω», έγραψε χαρακτηριστικά.

Παλαιότερα, είχε αναφερθεί στις δυσκολίες που βίωσε κατά την προηγούμενη εμπειρία της με αυτή την ασθένεια, αλλά έχει αποδείξει πως είναι πολύ δυνατή και δεν θα επιτρέψει να την καταβάλει: «Έκλαψα, προσπαθούσα να κρατήσω βέβαια και κάποιες ισορροπίες για τους γονείς και την οικογένειά μου, αλλά μέσα μου σκοτείνιασα πολύ.

Μερικές ημέρες ήταν δύσκολο να σηκωθώ από το κρεβάτι και να πάω στην τουαλέτα. Που ήταν ένα βήμα κυριολεκτικά. Παρόλα αυτά έλεγα πως την ημέρα που δε θα σηκωθώ θα με έχει κερδίσει αυτό».

"Είμαστε δίπλα σου" - "Λύγισαν" με την γυμνάστρια στο DWTS

Μια πολύ συγκινητική στιγμή παρακολουθήσαμε στην πρεμιέρα του DWTS στις 17/10., καθώς η Ρεγγίνα Μακέδου μίλησε για την δική της μάχη με την λευχαιμία.

«Ο κόσμος με έμαθε μέσα από τα βίντεο που ανέβαζα στα social media μέσα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Μέσα από αυτά ήθελα να δώσω δύναμη δε όλους για να δείξω ότι όλοι τα μπορούμε όλα. Η μάχη που έδινα και δίνω με τον καρκίνο δεν είναι εύκολη και πάρα πολλές φορές έφτασα στο σημείο να πω ότι κουράστηκα ή δεν θέλω να χορέψω άλλο. Πάντα όμως κάτι γινόταν και έβρισκα ξανά τη δύναμη να σηκώνομαι, να χορεύω, να παλεύω κάθε μέρα και πιο δυνατά για αυτή την υπέροχη ζωή.

Πέρυσι την ίδια εποχή ήμουν μέσα σε ένα δωμάτιο νοσοκομείου και φέτος παίρνω μέρος σε αυτό το υπέροχο σόου» συμπλήρωσε η διαγωνιζόμενη του DWTS. «Τον πρώτο μου χορό θέλω να τον αφιερώσω στους υπέροχους γιατρούς μου που μου έσωσαν την ζωή αλλά και σε όλους αυτούς που έδωσαν αίμα για μένα» εξομολογήθηκε.

Έχοντας στο πλευρό της τον Γεράσιμο Μοσχόπουλο, χόρεψε υπέροχα και σημείωσαν μια εξαιρετική εμφάνιση.

Η κριτική επιτροπή φάνηκε εξαιρετικά συγκινημένη με την ιστορία της με την Μαρίνα Λαμπροπούλου αρχικά να λέει: «Είμαστε όλοι δίπλα σου» ενώ ο συμπλήρωσε Jason Roditis ανέφερε: «Έχετε κάνει πολύ καλή δουλειά. Το σημερινό ήταν για μένα μαγεία».

Η Έλενα Λιζάρδου ήταν αυτή όμως που συγκινήθηκε περισσότερο και με κλάματα στα μάτια σχολίασε «Ρεγγίνα ήσουν πολύ δυνατή, ήσουν ατρόμητη, μας συγκίνησες».