Κορμάρα με ολόσωμο μαγιό - Αγνώριστη η Έλενα 4 μήνες μετά το The Bachelor 2

Αυτή είναι η νέα της εικόνα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Κορμάρα με ολόσωμο μαγιό - Αγνώριστη η Έλενα 4 μήνες μετά το The Bachelor 2

Η Έλενα ήταν μία από τις προσωπικότητες του The Bachelor 2 που έμεινε χαραγμένη στη μνήμη του τηλεοπτικού κοινού, τόσο για τον εξαιρετικό χαρακτήρα της και την επιθυμία της να μην μπλέκει σε μεγάλους καυγάδες, όσο και για το γεγονός ότι στο πρώτο επεισόδιο εμφανίστηκε ντυμένη νύφη.

Μάλιστα μετά την επική αυτή εμφάνισή της είχε καταφέρει να κερδίσει και το τριαντάφυλλο της πρώτης εντύπωσης, το οποίο της φάνηκε εξαιρετικά χρήσιμο στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Μπορεί να μην κατάφερε να κλέψει τελικά την καρδιά του Αλέξη Παππά, ωστόσο φεύγοντας από το ριάλιτι του έρωτα, η Έλενα, αποφάσισε να κάνει μία σημαντική αλλαγή στη ζωή της.

Συγκεκριμένα, ξεκίνησε διατροφή και έχασε αρκετά κιλά. Σήμερα, η εικόνα της δε θυμίζει σε τίποτα την κοπέλα που γνωρίσαμε στο The Bachelor αν και είναι εξίσου όμορφη (δείτε εδώ την επική εμφάνισή της στο Total Blackout).

Η νέα εικόνα της Έλενας του The Bachelor 2

Λίγα λόγια για την Έλενα

Η Έλενα έχει σπουδάσει Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου και έχει κάνει μεταπτυχιακό στο marketing στο University of Derby στην Αγγλία. Παράλληλα, έχει σπουδάσει δημοσιογραφία, συμμετέχοντας έπειτα σε εκπομπή καναλιού πανελλαδικής εμβέλειας, ενώ έχει ασχοληθεί και με το modeling.

Πέρυσι είχε δηλώσει συμμετοχή και στο Big Brother. Μάλιστα, σύμφωνα με όσα είχε ισχυριστεί η ίδια, η παραγωγή του γνωστού reality την είχε αρχικά επιλέξει να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, όμως κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ, με την Έλενα να μην κρύβει τον εκνευρισμό της και να ξεσπά.