«Μου έλεγαν πως θα με δέρνουν στη ζωή μου και...» - Ο Γιάννης Βογιατζής σε μία σπάνια συνέντευξη

«Δεν έχω τσακωθεί ποτέ στη ζωή μου»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Μου έλεγαν πως θα με δέρνουν στη ζωή μου και...» - Ο Γιάννης Βογιατζής σε μία σπάνια συνέντευξη

Μια σπάνια και εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο σπουδαίος ηθοποιός Γιάννης Βογιατζής στη Ναταλία Αργυράκη και την κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» το μεσημέρι της Κυριακής 10/4.

Ο δημοφιλής καλλιτέχνης, που έχει μιλήσει ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει η σύζυγός του, αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στη μακρόχρονη συνεργασία με την Φίνος Φιλμ, τον Γιάννη Δαλιανίδη και τις δύσκολες στιγμές στην καριέρα του.

Η εξομολόγηση του Γιάννη Βογιατζή για την καριέρα του

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Βογιατζής σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η πρώτη ταινία που είχα κάνει στην Φίνος Φιλμ ήταν το «Λατέρνα, φτώχεια και γαρύφαλλο» όπου έκανα έναν γιατρό. Η Τζένη Καρέζη είχε ερωτικές σχέσεις με τον Αλέκο Αλεξανδράκη. Και οι δύο ήταν φίλοι μου από την δραματική σχολή του Εθνικού. Μου είπε ο Σακελλάριος όσα θα έπρεπε να πω και μου είχαν δώσει το κείμενο. Όλη τη νύχτα κοιμηθεί από την χαρά μου για να πω το κείμενο. Ε, λοιπόν, έκανα πέντε φορές στοπ! Εγώ που δεν κάνω ποτέ στοπ».

«Ο Γιάννης Δαλιανίδης ήταν από τους συγγραφείς που ήξερε ποιος είσαι και έγραφε επάνω στις δυνατότητες σου. Δεν πρόσεχε, όμως, τον εαυτό του και μας έφυγε τόσο μικρός στην ηλικία».

«Σταρ μπορεί να είναι οποιοσδήποτε. Σταρ στην Ελλάδα ήταν η Τζένη Καρέζη, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και ο Δημήτρης Χορν» συμπλήρωσε ο Γιάννης Βογιατζής στο μαγκαζίνο της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Δεν έχω τσακωθεί ποτέ στη ζωή μου. Μου έλεγαν όταν ήμουν μικρός πως θα με δέρνουν στη ζωή μου και τους απαντούσα ότι θα τους δέρνω εγώ με το μυαλό μου».

"Δεν ήξερα ότι με αγαπούσε τόσο..." - Ξέσπασε σε κλάματα στον αέρα της ΕΡΤ

Καλεσμένος στην εκπομπή «Προσωπικά» με την Έλενα Κατρίτση βρέθηκε ο Γιάννης Βογιατζής. Ο γνωστός ηθοποιός μάλιστα δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα κλάματα του, ακούγοντας τον Γιάννη Χουβαρδά να μιλά για εκείνον.

«Για να μιλήσεις για τον Γιάννη και τη συνεργασία μαζί του χρειάζονται μέρες, για την απίστευτη ανθρωπιά του, για το αστείρευτο ταλέντο του, για την αγάπη που αφιερώνει σε οτιδήποτε κάνει και στους συναδέλφους του, την ταπεινότητά του και τα μικρά θαύματα που κάνει επί σκηνής. Σε σημείο που λέω ότι δεν μπορεί να είναι ένας άνθρωπος αλλά ένας μικρός θεός» είπε ο Γιάννης Χουβαρδάς.

Ο Γιάννης Βογιατζής φανερά συγκινημένος σχολίασε: «Δέχομαι τις μικρές και μεγάλες προκλήσεις αλλά δεν ήξερα ότι με αγαπούσε τόσο πολύ ο Γιάννης. Αν έλειπε ο Γιάννης και δε μου είχε πει να πάω να παίξω… ». Σε κλάματα ξέσπασε εντωμεταξύ και η Μαρία Ναυπλιώτου στο πλατό της εκπομπής Ενώπιος Ενωπίω.