Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού για τον σύζυγό της - «Όταν τον γνώρισα...»

«Λένε ότι συνήθως οι κεραυνοβόλοι έρωτες σβήνουν! Στη δική μας περίπτωση ο έρωτας κάθε μέρα δυναμώνει»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού για τον σύζυγό της - «Όταν τον γνώρισα...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό Gala και την δημοσιογράφο Μαρία Λεμονιά παραχώρησε πρόσφατα η Δούκισσα Νομικού. Η όμορφη παρουσιάστρια προχώρησε μάλιστα και σε μια τρυφερή εξομολόγηση για τον σύζυγό της αλλά και τα παιδιά της ενώ αναφέρθηκε πριν μερικές μέρες και στο ενδεχόμενο ενός τρίτου παιδιού.

Η εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Άλλαξε ο γάμος τη ζωή σου;

Πλήρως! Ο γάμος και κατ’ επέκταση τα παιδιά άλλαξαν τη ζωή μου στα πάντα, στις προτεραιότητές μου, στις ανάγκες μου, στις αγωνίες μου. Συνειδητοποίησα πως έδινα πολύ περισσότερο χρόνο και αξία σε καταστάσεις που τώρα δεν με αγγίζουν καν. Τα παιδιά έχουν μια μαγική ικανότητα να σε κάνουν να εστιάζεις στην ουσία.

Με τον Δημήτρη ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά;

Ναι, μόνο που αυτή η «πρώτη ματιά» είναι και παντοτινή. Λένε ότι συνήθως οι κεραυνοβόλοι έρωτες σβήνουν μετά από λίγο καιρό. Στη δική μας περίπτωση ο έρωτας κάθε μέρα δυναμώνει. Ο ένας σέβεται και θαυμάζει τον άλλον, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, κοινές αξίες, κοινή στάση ζωής. Είμαι, είμαστε ευτυχισμένοι και αυτό δεν είναι εύκολο να ειπωθεί, αλλά είναι η αλήθεια μας.

Ρίγη συγκίνησης με την εξομολόγηση της Δούκισσας Νομικού για τον Δημήτρη Θεοδωρίδη

Πότε είπες «αυτός είναι ο άνθρωπός μου»;

Δεν θυμάμαι να το είπα κάποια στιγμή, είναι σαν να το ήξερα πάντα. Θυμάμαι όμως πολύ καλά πώς ένιωσα την πρώτη μέρα που τον γνώρισα. Ένιωσα πως θέλω σίγουρα να τον ξαναδώ. Με έκανε να νιώσω χαρούμενη, ευτυχισμένη.

Τι θα έλεγες για τα παιδιά σου;

Πως είναι τα καλύτερα παιδιά του κόσμου, τι άλλο;

Δώσε μας μια εικόνα οικογενειακής ευτυχίας.

Το βράδυ, πριν βάλουμε τα παιδιά για ύπνο, ξαπλώνουμε όλοι μαζί ο ένας πάνω στον άλλον στο κρεβάτι του Σάββα και κάνουμε τεράστιες αγκαλιές.

Με τον σύζυγό σου ανταλλάσσετε απόψεις για τα επαγγελματικά;

Με τον Δημήτρη συζητάμε τα πάντα και ο ένας στηρίζει τον άλλον. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνούμε πάντα, ειδικά στα επαγγελματικά.

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Δούκισσας Νομικού και του Δημήτρη Θεοδωρίδη

Ένα από τα πιο ερωτευμένα και ευτυχισμένα ζευγάρια της ελληνικής σόουμπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Δούκισσα Νομικού και ο Δημήτρης Θεοδωρίδης. Το ζευγάρι έχει δημιουργήσει την δική του όμορφη οικογένεια, έχοντας στο πλευρό του τα 2 παιδάκια τους, τον Σάββα και την Αναστασία.

Η εντυπωσιακή παρουσιάστρια το καλοκαίρι του 2014 ξεκίνησε τη σχέση της με τον επιχειρηματία και γιο του Σάββα Θεοδωρίδη και της Ελένης Κόκκαλη και στις 10 Ιουνίου 2017 παντρεύτηκαν στην Μύκονο -δείτε εδώ και τις προηγούμενες σχέσεις που είχε η Δούκισσα πριν τον Δημήτρη-.

Το ζευγάρι έχει μεταξύ του 6 χρόνια διαφορά, ωστόσο δεν τους φαίνεται καθόλου!

Η Δούκισσα γεννήθηκε στις 7 Νοεμβρίου του 1986 στο Μαρούσι και μεγάλωσε στην Βουλιαγμένη. Είναι κόρη του τραγουδιστή Νίκου Νομικού ενώ η μητέρα της, Ούρσουλα κατάγεται από την Γερμανία. Έχει έναν μεγαλύτερο αδερφό, τον Νικήτα (γενν. 1985). Μετά το σχολείο, σπούδασε στο Τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών ενώ παράλληλα με τις σπουδές της ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο για το πρακτορείο της Κρίστυς Κρανά.

undefined

Ο Δημήτρης είναι 41 ετών είναι απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών και σπούδασε Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Tufts της Βοστώνης. Διετέλεσε Αθλητικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και εργάστηκε στη Διεύθυνση Ανάπτυξης Αγορών της INTRALOT. Από το 2014 είναι Β’ Αντιπρόεδρος, Εκτελεστικό Μέλος του Δ.Σ. καθώς και Γενικός Διευθυντής Real Estate Development της INTRAKAT. Επίσης κατέχει τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Intradevelopment.