Μαρία Ηλιάκη: Μας δείχνει το σώμα της 11 μήνες μετά την εγκυμοσύνη - Γέμισε σχόλια η φωτογραφία

Η ανάρτηση στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Ηλιάκη: Μας δείχνει το σώμα της 11 μήνες μετά την εγκυμοσύνη - Γέμισε σχόλια η φωτογραφία

Πριν από λιγότερο από ένα χρόνο η Μαρία Ηλιάκη έφερε στον κόσμο την κόρη της και έπειτα επιδόθηκε στην γυμναστική, ώστε να μπορέσει να επαναφέρει το καλλίγραμμο κορμί που είχε και πριν την εγκυμοσύνη. Και τελικά τα κατάφερε. Μέσα σε λίγους μήνες έφτιαξε το σώμα που μας έκανε να μείνουμε το στόμα ανοιχτό.

Υπενθυμίζεται ότι πρόσφατα η παρουσιάστρια έκανε ένα πολύ συγκινητικό post, με το οποίο απευθυνόταν σε όλες τις μαμάδες. Και μίλησε για αυτή την μοναδική αλλά και δύσκολη εμπειρία που βιώνουν οι περισσότερες γυναίκες.

Η ανάρτηση της Μαρίας Ηλιάκη που μας έκανε να πούμε πολλά μπράβο

Στην πρόσφατη ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η παρουσιάστρια εμφανίστηκε φορώντας κολάν και αθλητικό σουτιέν, με μεγάλο μέρος της κοιλιάς της να είναι ακάλυπτο και να αναδεικνύει τους κοιλιακούς της.

Φυσικά και αυτή η ανάρτηση δεν θα έμενε απαρατήρητη από τους followers της, οι οποίοι έμειναν να παρατηρούν το θέαμα και γρήγορα άρχισαν να κάνουν σχόλια για να εκθειάσουν το σώμα της και, κατ’ επέκταση, την προσπάθεια και τον κόπο που έκανε για να φτάσει εδώ σήμερα.

Η Μαρία Ηλιάκη και η κόρη της ντύθηκαν ασορτί

Η Μαρία Ηλιάκη έχει μπει για τα καλά στο μαμαδίστικο mood και αυτό είναι κάτι, που δεν κρύβεται με τίποτα μιας και οι αναρτήσεις της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram είναι όλες ως επί το πλείστον με την μικρή της κόρη.

Θέλει όσο μπορεί να μεταφέρει τις λίγες εμπειρίες, που έχει από το πρώτο της παιδί, το οποίο οριακά μεγαλώνει χωρίς βοήθεια. Η τελευταία της φωτογραφία με το κοριτσάκι δείχνει πόση φαντασία και μεράκι έχει στην καθημερινότητα τους καθώς από ότι είδαμε φόρεσαν τις ίδιες ριγέ μπλούζες.

Η Ηλιάκη και η κόρη φόρεσαν ίδια ρούχα