Νίκος Μουτσινάς: Είδε στον ύπνο του την Ιωάννα Τούνη γυμνή και εκείνον να...

«Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε οι δύο κολλητές πώς...»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Μουτσινάς: Είδε στον ύπνο του την Ιωάννα Τούνη γυμνή και εκείνον να...

Το μεσημέρι της Τρίτης 12/4 ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Μάλιστα ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι η Ιωάννα Τούνη τον επισκέφτηκε γυμνή... στο όνειρο του. Ωστόσο και ο Νίκος ήταν αρκετά αλλαγμένος στο όνειρο.

ίσως το όνειρο πυροδότησαν οι δηλώσεις του παρουσιαστή για την Ιωάννα Τούνη και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπου τόνιζε πως δεν θα μπορούσε να τις φανταστεί ντυμένες. (Δείτε ολόκληρο το stand up εδώ)

Το όνειρο του Νίκου Μουτσινά με την Ιωάννα Τούνη

Όπως είπε ο παρουσιαστής, είδε ότι βρισκόταν σε ένα σπίτι, το οποίο δεν ήταν το σπίτι του, ήταν όλα λευκά και είχε ένα πλυντήριο πιάτων. Μαζί του, ήταν η Ιωάννα Τούνη, η οποία ήταν γυμνή, όπως και ο ίδιος. Όμως το κορμί του Νίκου Μουτσινά ήταν διαφορετικό, ο παρουσιαστής είχε το σώμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου και κυκλοφορούσε με μία πετσέτα.

«Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε οι δύο κολλητές πώς θα βάλουμε μπρος το πλυντήριο πιάτων. Κάποια στιγμή φεύγω να πάω σε άλλο χώρο και μου έκανε πλάκα η κολλητή μου ότι πατάω τα κουμπιά. Και ξαφνικά πήγε να γίνει η έκρηξη και να γίνουμε ένα και ξύπνησα. Πλυντήριο δεν βάλαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

«Νιώθω βλάκας στην τοποθεσία...» - Πυρ και μανία ο Νίκος Μουτσινάς on air

Όπως είχε κάνει γνωστό και ο ίδιος, ο Νίκος Μουτσινάς, πρόσφατα νόσησε από κορωνοϊό, και έτσι με αφορμή τα νέα μέτρα που θα ανακοινωθούν, το μεσημέρι της Τρίτης 5/4 ο Νίκος Μουτσινάς ασχολήθηκε για άλλη μια φορά στο stand up του στο «Καλό μεσημεράκι» με αυτό το θέμα.

Ο παρουσιαστής θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι τα πιστοποιητικά εμβολιασμού έχουν μεγαλύτερη διάρκεια από το πιστοποιητικό νόσησης ενώ εξέφρασε τραγουδώντας

«Είμαι θυμωμένος γιατί αισθάνομαι βλάκας στην τοποθεσία Μελίσσια γιατί ενώ κόλλησα Covid δεν μου δίνει πιστοποιητικό. Έχω κάποια νεύρα αυτή τη στιγμή. Να μου πεις και τι σε νοιάζει αφού τα πιστοποιητικά φεύγουν 2 Μαΐου» είπε χαρακτηριστικά.