«Δεν μου έλειψε ποτέ...» - Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε μία σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα του

Μίλησε ανοιχτά για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Δεν μου έλειψε ποτέ...» - Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης σε μία σπάνια εξομολόγηση για τον πατέρα του

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, για τον οποίο η γυναίκα του μιλάει ακόμη και σήμερα με τα πιο τρυφερά λόγια, βρέθηκε ως καλεσμένος στην εκπομπή Στούντιο 4 και κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση αναγνωστόπουλο προχώρησε σε αποκαλύψεις για την προσωπική του ζωή, τις οποίες σπάνια αγγίζει ως θέμα συζήτησης.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός ανέφερε πως οι σχέσεις με τον πατέρα του ήταν ελάχιστες, αλλά ακριβώς γι' αυτό τον λόγο δεν αισθάνθηκε ποτέ πως του έλειπε. Η μόνιμα αρνητική του αντιμετώπιση προς την μητέρα του ίδιου, αλλά και προς τη ζωή γενικότερα ήταν κάτι που δεν μπορούσε να αντέξει.

Η σπάνια εξομολόγηση του Γεράσιμου Σκιαδαρέση για τον πατέρα του

«Δεν μου έλειψε ποτέ ο πατέρας μου γιατί ήταν πολύ ισχυρή η παρουσία της μητέρας μου. Δεν είχα και καλές σχέσεις με τον πατέρα μου, τις κόψαμε και τελείως κάποια στιγμή. Κάποια στιγμή δεν ήθελα πια, γιατί με ταλαιπωρούσε ψυχικά όταν τον έβλεπα, δεν μου ήταν ευχάριστο. Ήταν μια μόνιμη γκρίνια, ένα μόνιμο παράπονο απέναντι στη μάνα μου, προσπαθούσε να βγει αυτός ο καλός, το οποίο με κούραζε εμένα, δεν ήθελα να το αντιμετωπίζω άλλο», δήλωσε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν τον ενδιέφερα κιόλας επί της ουσίας. Δηλαδή, με ξαναθυμήθηκε πριν πεθάνει. Δεν ήταν ότι καιγόταν να με δει, δεν έκανε και καμία προσπάθεια και γι’ αυτό του είπα ασ’ το, μην το παιδεύεις. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι με πληγώνει βαθιά, για να συγχωρήσω κάτι».

Το ξέσπασμα του ηθοποιού για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στο Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Παρασκευής (3/12) ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης. Ο γνωστός ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη δήλωση που είχε κάνει πριν καιρό, στην οποία ανέφερε πως «ούτε οι Λιγνάδηδες, ούτε οι Φιλιππίδηδες είναι απώλεια για το θέατρο».

«Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζουμε να ασχολούμαστε με αυτά τα πράγματα, έχουν δρομολογηθεί οι εξελίξεις δικαστικά. Αυτό το σχόλιο είχε να κάνει ότι κανένας μας δεν λείπει από το θέατρο, μεμονωμένα και σαν προσωπικότητα, σαν μεγάλος… Λείπουν άνθρωποι του είδους του συγχωρεμένου του Τριανταφυλλόπουλου, που είναι αυτοί που στηρίζουν το θέατρο και εγώ αυτό θεωρώ ότι είναι η πραγματική δύναμη του θεάτρου.

Δεν χρειάζεται το θέατρο άλλους λαμπερούς ηθοποιούς, για μένα πολύ πιο πολύτιμοι είναι οι γύρω-γύρω και αυτοί που στηρίζουν αυτό το σύστημα. Ο κράχτης είναι για το ταμείο, αλλά για μένα δεν είναι αυτό το θέατρο. Για μένα το θεάτρο είναι πρώτα από όλα μία δουλειά συνόλου, με αυτή τη λογική κανένας δεν είναι αναντικατάστατος. Με αυτή τη λογική δε θα λείψει κανείς» κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός.