Καμία σχέση με το πριν - Η τεράστια αλλαγή που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα μαλλιά της

Αγνώριστη!

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Καμία σχέση με το πριν - Η τεράστια αλλαγή που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα μαλλιά της

Είναι γνωστό πως ανά τακτικά χρονικά διαστήματα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη πειραματίζεται με το look της και κάνει μεγάλες αλλαγές στη ζωή της και την εμφάνισή της, ωστόσο δεν είναι λίγες οι φορές που δέχεται επικριτικά σχόλια για τα κιλά της, με την ίδια να δίνει όμως αφοπλιστικές απαντήσεις.

Φυσικά, η γνωστή δημοσιογράφος τις μοιράζεται όλες με τους διαδικτυακούς της φίλους στο instagram, μιας και διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό. Αυτή τη φορά λοιπόν, η Ευρυδίκη προχώρησε σε μια τεράστια αλλαγή, που την κάνει αγνώριστη.

Όπως είδαμε σε ένα βίντεο που δημοσίευσε ο καλός της φίλος Φίλιππος Ιωάννου (fipsterr) στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, η ίδια έβαψε πολύ σκούρα καστανά τα μαλλιά της και τα έκανε και ράστα. Το μήκος τους είναι πάρα πολύ μακρύ, ωστόσο είναι αρκετά εντυπωσιακό και της πηγαίνει φοβερά!

Η τεράστια αλλαγή που έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη στα μαλλιά της

Eίναι ψεύτικο πάνω της και δεν το γνώριζε κανείς - Το βίντεο της Ευρυδίκης Βαλαβάνη που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με ένα νέο post στο Instgram αποδεικνύει πόσο πολύ ακομπλεξάριστη είναι. Η Influencer ενώ βρισκόταν σε φωτογράφιση για τη νέα κολεξιόν των ρούχων, που ετοιμάζει μας έκανε γνωστό πως θα είναι και το μοντέλο της νέας αυτής σειράς. Το μυστικό λοιπόν που κανείς δεν ήξερε και αποκάλυψε η Βαλαβάνη με ένα video είναι πως αν δεν έχεις κοιλιακούς, μπορείς να τους ζωγραφίσεις.

Πιο αναλυτικά, η Βαλαβάνη έχει πάρει κάποια παραπάνω κιλά τελευταία και αυτό είναι κάτι που όχι μόνο δηλώνει ανοιχτά αλλά εισπράττει και τη βοήθεια του κόσμου επί του θέματος. Μέχρι λοιπόν να το αλλάξει αυτό, τολμά να έχει τεχνητούς κοιλιακούς με τη βοήθεια της μακιγιέρ της.