«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» - Ο Παντελής Τουτουντζής "λιώνει" για τον σύντροφό του

Μίλησε για την σχέση τους και την οικογένεια που έχουν δημιουργήσει

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά» - Ο Παντελής Τουτουντζής

Ο Παντελής Τουτουντζής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show, το βράδυ της Τρίτης 12/4 και μίλησε για την σχέση του με τον σύντροφό του και την υπέροχη οικογένεια που έχουν δημιουργήσει μαζί.

Ο διάσημος make up artist εκφράστηκε με τα πιο όμορφα λόγια για τον έρωτα της ζωή του, ενώ εξήγησε πως οδηγήθηκαν στην υιοθεσία, καθώς στην Ελλάδα μία τέτοια διαδικασία είναι από μόνη της δύσκολη, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα ομοφυλόφιλο ζευγάρι. Από τότε, όμως, που τα κατάφεραν ο ίδιος είναι αχώριστος με τα παιδιά του.

Οι δηλώσεις του Παντελή Τουτουντζή για τον σύντροφο και την οικογένειά του

«Ερωτεύομαι έναν πολύ σπουδαίο άνθρωπο κι είμαστε 16 χρόνια μαζί από παιδιά. Γιατρός εκείνος κι εγώ καλλιτέχνης. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά κι ονειρευτήκαμε από την αρχή τη ζωή μας. Από παιδί έλεγα τι έχω ανάγκη κι ήταν η οικογένειά μου, ο πυρήνας μου. Το ταξίδι αυτό της ζωής, που κανείς δεν έχει το δικαίωμα να σου στερήσει να εκπληρώσεις τις ανάγκες σου. Το συζητήσαμε να κάνουμε οικογένεια και μου είπε δεν γίνεται εδώ και πρέπει να πάμε μέσω ευρωπαϊκού δικαίου», είπε αρχικά.

Έπειτα, συμπλήρωσε: «Απευθυνθήκαμε στο φύλακα άγγελό μας, έγινε παρένθετη και κάναμε τα δύο αγγελούδια μας. Ο σύντροφός μου είναι γιατρός φυσικής αποκατάστασης. Κάθε φορά που βλέπω με πόσο πόνο ασχολείται για να σηκωθεί ένα παιδάκι έστω για τρία δευτερόλεπτα από την καρέκλα… Δεν μπορώ, μουδιάζω».

Η νέα τρυφερή φωτογραφία με τα παιδιά του μετά το σχολείο

Ο Παντελής Τουτουντζής είναι ένας «χαζομπαμπάς» με τα όλα του και όπου σταθεί και όπου βρεθεί λατρεύει να περνάει χρόνο με τα παιδιά του και να τα φωτογραφίζει. Ο ίδιος, αρκετά συχνά, δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram από την καθημερινότητά του με τα παιδάκια του, τα οποία βαφτίστηκαν πρόσφατα με νονά την πιο εντυπωσιακή τραγουδίστρια της Ελλάδας.

Έτσι και το μεσημέρι της Τετάρτης 9/3, ο αγαπημένος make up artist, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του ακόλουθους μια τρυφερή φωτογραφία των δύο του παιδιών μετά το σχολείο. Εκείνα δείχνουν να είναι εξουθενωμένα μετά από μια κουραστική και απαιτητική ημέρα, ενώ, μάλιστα, έχουν ξαπλώσει και τα δύο δίπλα δίπλα στον καναπέ και ξεκουράζονται, παίζοντας με τα παιχνίδια τους.

 Απαθανάτισε τα παιδιά του μετά το σχολείο και μας έκανε να ''λιώσουμε''