Χάδια και φιλιά σε νυχτερινό κέντρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον Πέτρο Κουσουλό και την σύζυγό του

Έχουν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χάδια και φιλιά σε νυχτερινό κέντρο - Αποκλειστικές φωτογραφίες από τον Πέτρο Κουσουλό και την σύζυγό του

Οι τελευταίες ημέρες έχουν κούραση, ολοήμερη έρευνα και ρεπορτάζ, ενώ κάποια βράδια τον βρήκαν ακόμα και να κοιμάται στα γραφεία της εφημερίδας του. Ο "Πέτρος όλης της Ελλάδας", όπως τον έχουν χαρακτηρίσει το τελευταίο διάστημα, βγήκε βόλτα με το κορίτσι του και τράβηξε πάνω του τα βλέμματα, αλλά εκείνος δεν είχε μάτια για άλλη παρά μόνο για τη γυναίκα της ζωής του και σχεδιάστρια κοσμημάτων, Όλγα Ζαριφοπούλου, με την οποία έχουν αποκτήσει δυο κόρες, τη Βασιλεία και την Ειρήνη.

Δεν έχει κρύψει, άλλωστε, πως ακριβώς επειδή είναι πατέρας δυο κοριτσιών, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένος με την υπόθεση της Πάτρας και γι΄αυτό βρίσκεται ανάμεσα στους προτεστάντες που ανέδειξαν το συγκεκριμένο θέμα. Αλλά η συγκεκριμένη βραδιά δεν είχε σκοτάδια και ανεξιχνίαστες λεπτομέρειες για τον Πέτρο Κουσουλό, παρά μόνο χαρές και αληθινές εκδηλώσεις αγάπης, κάτι που μπορούν να πιστοποιήσουν και οι θαμώνες στο Hotel Ερμού (δείτε και ποιο άλλο διάσημο ζευγάρι διασκέδασε εκεί), που τον είδαν να διασκεδάζει μέχρι τις πέντε το πρωί, με επιτυχίες της Άννας Βίσση και τη σύζυγό του αγκαλιά.

Από τον Γιώργο Κακογιάννη

Ήταν μια σπάνια ευκαιρία να ξεφύγουν από το άγχος και την πίεση της καθημερινότητας αφού ο δημοσιογράφος διατηρεί τα δικά του site, είναι εκδότης της εφημερίδας ΜΠΑΜ και κάθε απόγευμα κάνει εκπομπή 7-8 στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών ενώ καθημερινά βρίσκεται στις Αλήθειες με την Ζήνα στο Star.

Ένα 24ωρο δεν του είναι αρκετό αλλά έχει δηλώσει πως τουλάχιστον τα Σαββατοκύριακα ανήκουν στην οικογένειά του.

Στιγμές χαλάρωσης για τον Πέτρο Κουσουλό

Κουσουλός σύντροφος
Περισσότερο φωτογραφικό υλικό στο νέο τεύχος του YOU που κυκλοφορεί από σήμερα, Τετάρτη 13/4, σε όλα τα περίπτερα μόνο με 1,5 ευρώ

Και κλεφτές ματιές στο κινητό...

Λένε πως η δημοσιογραφία δεν έχει αργίες και ωράρια, κάτι που προσυπογράφει και εκείνος, κάνοντας space στο twitter μέχρι πρωίας. Απόδειξη και το γεγονός ότι στην έξοδό του το περασμένο Σάββατο, το κινητό βρισκόταν συνεχώς σε απόσταση... χειρός, με τον Πέτρο Κουσουλό να βγάζει αναμνηστικές φωτογραφίες με την σύζυγό του και παράλληλα να ρίχνει κλεφτές ματιές για τυχόν νέες εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας.