«Έχω βιώσει ως γκέι άνθρωπος έρωτες...» - ''Γροθιά'' στο στομάχι οι δηλώσεις του Καπουτζίδη από το νοσοκομείο

«Δεν έχω το δικαίωμα να πω την ιστορία μου»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έχω βιώσει ως γκέι άνθρωπος έρωτες...» - ''Γροθιά'' στο στομάχι οι δηλώσεις του Καπουτζίδη από το νοσοκομείο

Ο Γιώργος Καπουτζίδης συνέντευξη έδωσε την Τετάρτη 13/4 μέσα από το νοσοκομείο, όπου βρίσκεται στο Mega Καλημέρα με αφορμή τη νέα σειρά, Σέρρες που βγήκε στον αέρα. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης θέλησε να κάνει κάποιες δηλώσεις με αφορμή τον γκέι χαρακτήρα, που πρωταγωνιστεί στο σίριαλ του.

Πιο αναλυτικά, δήλωσε πως είναι η πρώτη φορά στα ελληνικά δεδομένα, που βλέπουμε ένα φανερά ομόφυλο πρόσωπο και αυτό του έλειπε σαν σκηνοθετικό προϊόν μιας και ξέρει καλά, βιωματικά, τι σημαίνει όλο αυτό.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Καπουτζίδη για τους έρωτες της ζωής του

«Τη δεκαετία του ’70, από τότε που ξεκίνησαν οι ελληνικές σειρές μέχρι και φέτος να έχουν γίνει 800 μέχρι και 1000 σίριαλ. Ούτε μία σειρά, δεν έχει ως κεντρικό χαρακτήρα έναν γκέι. Έχω βιώσει ως γκέι άνθρωπος έρωτες ωραίους, ωραίες σχέσεις, χωρισμούς, κατάγματα… Έχω ζήσει πολλά πράγματα που δε μπορώ να τα διηγηθώ. Δεν έχω το δικαίωμα να πω την ιστορία μου. Για πολλούς λόγους.

Άλλοι δεν διηγούμαστε την ιστορία μας, γιατί δεν θέλουμε να “εκτεθούμε”, ενώ άλλοι δεν διηγούμαστε τις ιστορίες μας γιατί έχουμε την αίσθηση ότι δεν θα γίνει δεκτή και άλλοι που τη διηγούνται, πέφτουν πάνω σε έναν τοίχο» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και πρόσθεσε: «Δεν είμαστε μόνο εμείς, τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα που ακούμε τις γνωστές προσβολές, χυδαιότητες και ανοησίες και έχουμε μάθει να τα προσπερνάμε. Κάθε φορά που καταφέρεται κάποιος εναντίον μας, αυτό πληγώνει τους γονείς μας, τους κάνει να ντρέπονται, τους γεμίζει τύψεις και ενοχές σε κάτι που δεν πρέπει να νιώθουν τύψεις και ενοχές».

Χαμογελά ξανά μετά το ατύχημα - Με πατερίτσες και γύψο στην παρουσίαση της νέας του σειράς

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό ο Γιώργος Καπουτζίδης, που πλέον διαμένει μόνιμα στην Αίγινα, πριν λίγες μέρες τραυματίστηκε σοβαρά, κατά τη διάρκεια μιας ποδηλατάδας, με αποτέλεσμα να διακομισθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο και τελικά να χειρουργηθεί. (Δείτε λεπτομέρειες του ατυχήματος εδώ)

Ωστόσο ακόμα και αυτό το πρόβλημα της υγείας του φαίνεται πως δεν τον πτοεί, καθώς πλέον βγαίνει κανονικά, παρά τον γύψο στο χέρι και το πόδι του.

Γι' αυτό και στην πρόσφατη παρουσίαση της νέας σειράς του Σέρρες, στον ΑΝΤ1+, ο Γιώργος Καπουτζίδης εμφανίστηκε με πατερίτσες λόγω γύψου στο πόδι και φυσικά με γύψο και στο χέρι μετά τη χειρουργική επέμβαση.

Ο ίδιος δεν έχασε ούτε στιγμή το χαμόγελο στο πρόσωπό του, όπως μπορείτε να δείτε και στην παρακάτω φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η δημοσιογράφος Ναταλία Ανδρικοπούλου, συνεργάτιδα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι».

Γιώργος Καπουτζίδης