MasterChef 6: Οι δηλώσεις "καρφί" της Βασιλικής Δροσάτου για την φιλία της με την Ελισάβετ Κοντοκώστα

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6: Οι δηλώσεις

Το πρωί της Τετάρτης 13/4 η Βασιλική Δροσάτου βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό της εκπομπής «Breakfast at Star» μετά από την αποχώρησή της από το μαγειρικό ριάλιτι, «MasterChef 6».

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια δεν δίστασε να αναφερθεί στη σχέση της με την Ελισάβετ, κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, η οποία και έκανε ιδιαίτερα σχόλια στο τελευταίο επεισόδιο.

Έτσι, ανέφερε χαρακτηριστικά on air: «δεν ξέρω τι να πω για την Ελισάβετ. Βασικά μόνη της γκρινιάζει, κλαίει και έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι αν, όταν πήγαινα σε αυτή την εκπομπή, υπέγραψα στο συμβόλαιο μου πως πρέπει να προστατεύω την Ελισάβετ και δεν το είδα. Αν το έχω υπογράψει, τότε εντάξει, αλλά δεν το νομίζω.

«Ήμασταν φίλες, αλλά η φιλία είναι και από τις δύο πλευρές. Δεν είναι μόνο από την μία πλευρά. Είχα δεθεί πάρα πολύ μαζί της και πιστεύω και εκείνη. Όταν ήρθε εκείνη η ομαδική που έγινα αρχηγός, δεν είχα δύο πλεονεκτήματα όπως έδιναν σε όλους.

Αρχικά σκέφτομαι να δώσω την ασυλία στην Ελισάβετ, όπως και το είπα, όμως μετά δεν ήθελα να το κάνω γιατί δεν ήταν δίκαιο. Ήταν το μόνο πιάτο, το δικό της, που δεν είχε βγει καλό οπότε ανέλαβα την ευθύνη πάνω μου».

Οι δηλώσεις της Βασιλικής Δροσάτου για το MasterChef 6

Σταματάει άμεσα το Masterchef 6 - Ποιες ημέρες δεν θα προβληθεί στο STAR

Σταματάει λόγω Πάσχα το MasterCef 6 μέσα στις επόμενες ημέρες. Συγκεκριμένα, έγιναν γνωστές οι ημέρες που το ριάλιτι μαγειρικής του STAR θα βρίσκεται εκτός αέρα με σκοπό να προβληθούν προγράμματα θρησκευτικούς περιεχομένου την Μεγάλη Εβδομάδα.

Συγκεκριμένα λοιπόν το MasterChef 2022 (δείτε την αλλαγή των ομάδων) δεν θα μεταδοθεί από Μ. Τετάρτη 20/4 έως Τρίτη 26/4. Από την Τετάρτη 27/4 η εκπομπή θα επανέλθει με νέο επεισόδιο.

Εκτός του ριάλιτι το πρόγραμμα του σταθμού θα αλλάξει ως εξής:

To «Breakfast@star» και «Αλήθειες με τη Ζήνα» δεν θα μεταδοθούν Μ. Πέμπτη 21/4, Μ. Παρασκευή 22/4, Δευτέρα του Πάσχα 25/4. Από την Τρίτη 26/4 επανέρχονται κανονικά.

To «Shopping Star» θα μεταδοθεί σε επανάληψη από Μ. Δευτέρα 18/4 έως Μ. Τετάρτη 20/4 και θα επιστρέψει Δευτέρα του Πάσχα 25/4. Η σειρά «Τρία μίλια» δεν θα μεταδοθεί Μ. Πέμπτη 21/4 και Μ. Παρασκευή 22/4, ωστόσο Δευτέρα του Πάσχα 25/4 επανέρχεται.

O «Τροχός της Τύχης» δεν θα μεταδοθεί Μ. Πέμπτη 21/4, Μ. Παρασκευή 22/4 και επιστρέφει επίσης από τη Δευτέρα του Πάσχα 25/4.