«Πάρτε τα πλάνα, δεν μπορώ να τα βλέπω...» - Η Ελένη Μενεγάκη ''λύγισε'' στον αέρα της εκπομπής

«Τι συμβαίνει πια; Δεν ξέρω…»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Πάρτε τα πλάνα, δεν μπορώ να τα βλέπω...»  - Η Ελένη Μενεγάκη ''λύγισε'' στον αέρα της εκπομπής

Η Ελένη Μενεγάκη έκανε έναρξη για την εκπομπή της την Τετάρτη 13/4 και δεν προλάβαινε τις δυσάρεστες ειδήσεις με την ψυχολογία της να είναι φανερά επηρεασμένη από αυτές. Όταν μάλιστα πληροφορήθηκε για το περιστατικό στον Άγιο Παντελεήμονα, με μια 30χρονη μητέρα να έχει υποβάλλει τα παιδιά της να ζουν σε άθλιες συνθήκες, τότε ήταν που τα έχασε.

Η παρουσιάστρια δε μπορούσε να πιστέψει στα αυτιά της, καθώς τελευταία η επικαιρότητα φέρνει διαρκώς στο φως αποτροπιαστικές ειδήσεις και οι περισσότερες συμπεριλαμβάνουν παιδιά.

Τα σχόλια της Ελένης Μενεγάκη για την 30χρονη μητέρα από τον Άγιο Παντελεήμονα

«Πάρτε τα πλάνα, δεν μπορώ να τα βλέπω…. Εδώ διάβασα μέχρι και η δικαστής είπε «όχι άλλο» δηλαδή σε ένα σπίτι με ποντίκια και κατσαρίδες, έκλεινα τα μάτια μου, δεν μπορούσα να το φανταστώ ότι έβγαιναν από πάνω τους στα παιδάκια; Τι να σας πω! Δεν ξέρω, τι συμβαίνει πια; Δεν ξέρω…», είπε η Ελένη Μενεγάκη.

«Ντρέπομαι που το ρωτάω αλλά...» - Το σχόλιο της Μενεγάκη για τον Μάνο Δασκαλάκη

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Μάνος Δασκαλάκης στην εκπομπή Φως στο Τούνελ και την Αγγελική Νικολούλη (δείτε εδώ τις αποκαλύψεις του) σχολίασε το μεσημέρι της Δευτέρας (11/4) η Ελένη Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να συνειδητοποιήσει το μέγεθος της τραγωδίας που έχει συμβεί στην Πάτρα.

«Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα καλά αυτά που ακούω Αλλά μπορεί να αισθάνομαι και άλλα μπορεί να ακούω. Είπε ο ίδιος ότι “αν διαπιστωθεί ότι και τα άλλα παιδιά έφυγαν όχι από φυσικά αίτια θα αντιδράσω με το να μπω μέσα και να της κάνω κακό”. Ντρέπομαι που το ρωτάω αλλά έχει να κάνει με το εάν είναι ένα παιδί, δύο ή τρία; Αναπάντητο. Δεν έχω καταλάβει και δεν θέλω να καταλάβω κάποια πράγματα», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.