Survivor 5: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χάρισε μέρος από τον μισθό της - Πού τα έδωσε;

Πόσα χάρισε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Survivor 5: Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου χάρισε μέρος από τον μισθό της - Πού τα έδωσε;

Την Τετάρτη 6/4 η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου αποχώρησε από το τον Άγιο Δομίνικο, καθώς το κοινό δεν τις χάρισε τις ψήφους του. Έτσι η παίκτρια επέστρεψε στην Ελλάδα γεμάτη εμπειρίες και χρήματα στην τσέπη. (Δείτε εδώ πως έφτασε στο ΕΛ. Βενιζέλος). Ωστόσο αποφάσισε να μην κρατήσει όλο το ποσό το οποίο κέρδισε.

Η κίνηση ανθρωπιάς της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

Λίγε μέρες, μετά την αποχώρηση η Ευρυδίκη προχώρησε σε μια σημαντική κίνηση ανθρωπιάς, δώρισε λενα μέρος από τον μισθό της στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Τα νέα γνωστοποίησε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου ανήρτησε μια φωτογραφία από την οργάνωση και ένα ευχαριστώ για τα 10.000 ευρώ που δώρισε.

Ευρυδίκη - Χαμόγελο του Παιδιού

«Η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου κάνει παρέα με πιο αδύναμους ανθρώπους»

Οι εξελίξεις στο Survivor 5 είναι άκρως καταιγιστικές σε κάθε επεισόδιο αφού το ριάλιτι επιβίωσης έχει αποδείξει πως είναι το παιχνίδι ανατροπών μιας και ο τελευταίος παίκτης που αποχώρησε ήταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου.

Την συγκεκριμένη ανακοίνωση δεν την περίμεναν ούτε οι συμπαίκτες της καθώς σπάραξαν στο κλάμα ούτε και οι τηλεθεατές μιας και την έβλεπαν ως ένα από τα φαβορί από τα κορίτσια που έχουν παραμείνει.

Με αφορμή το συγκεκριμένα γεγονός η εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» θέλησε να σχολιάσει τις τελευταίες εξελίξεις. Πιο συγκεκριμένα, είδαμε την Μαίρη Αργυριάδου να τονίζει χαρακτηριστικά για την παίκτρια που αποχώρησε ότι κάνει παρέα με πιο αδύναμους ανθρώπους.