«Το πληρώσαμε για να το δείχνουμε...» - "Πάγωσαν" οι ρεπόρτερ με τις δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι

Σε τι αναφέρθηκε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Το πληρώσαμε για να το δείχνουμε...» -

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι μίλησε στην κάμερα του Mega Καλημέρα και κανένας δεν περίμενε τις δηλώσεις που έκανε. Όχι, δεν μίλησε για τα επαγγελματικά της βήματα, ούτε για την συμμετοχή της στο Survivor ή για τους νέους παίκτες του ίδιου ριάλιτι, όπως έχει κάνει στο παρελθόν για την Κάτια Ταραμπάνκο. Αναφέρθηκε στο στήθος της και άφησε άφωνους όλους τους ρεπόρτερ.

Η ίδια τόνισε πως έχει πληρώσει το στήθος της και γι' αυτό δεν θέλει να το κρύβει, παρόλο που το φόρεμα που φορούσε δεν ήταν τόσο αποκαλυπτικό όσο θα ήθελε. Της αρέσει, μάλιστα, να λαμπιρίζει. Τα υπόλοιπα σχόλια τα αφήνουμε σε εσάς...

Οι δηλώσεις της Ελίζαμπεθ Ελέτσι για το στήθος της

«Ειδικά στο μπούστο θέλω να λαμπιρίζει. Εννοείται! Το πληρώσαμε έτσι απλά; Το πληρώσαμε για το δείχνουμε. Νιώθω άνετα σα να μην έχω βάλει ποτέ στήθος. Δεν νιώθω καμία βαρύτητα, δε νομίζω να πηγαίνω μπρος», επισήμανε η δημοσιογράφος.

«Έχω κάνει γυμνή φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό και...»

Στην ίδια εκπομπή μίλησε το πρωί της Παρασκευής 18 Μαρτίου, η Ελίζαμπεθ Ελέτσι και έκανε κάποιες αρκετά αποκαλυπτικές δηλώσεις. Η όμορφη δημοσιογράφος, η οποία, πρόσφατα είχε κάνει κάποια πολύ αιχμηρά σχόλια για την Κάτια Ταραμπάνκο, δήλωσε ότι σε πιο ηλικία που δεν ήταν τότε γνωστή, είχε κάνει γυμνή φωτογράφιση.

Όπως αποκάλυψε η Ελίζαμπεθ Ελέτσι, σε ηλικία 20 ετών έχει κάνει φωτογράφιση για γνωστό περιοδικό και αφορούσε ένα concept, με τα καλύτερα τατουάζ που έχουν γίνει στα γυναικεία σώματα. Η ίδια, μάλιστα, αποκάλυψε πως πήρε πολύ καλά λεφτά για αυτή την φωτογράφιση και ότι αν της ξαναδινόταν η ευκαιρία θα το έκανε αλλά για καλό σκοπό φυσικά.