«Φέρτε εικόνα να φιλήσω!» - Θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις γνωστής ηθοποιού για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη

«Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Φέρτε εικόνα να φιλήσω!» - Θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις γνωστής ηθοποιού για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης 14/4 η πασίγνωστη ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού. Ενώ την ίδια ώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης περνούσε ξανά το κατώφλι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για εκείνον και τον Παύλο Χαϊκάλη σχετικά με τις καταγγελίες έχουν γίνει σε βάρος τους.

Οι δηλώσεις της Νεφέλης Ορφανού για Φιλιππίδη και Χαϊκάλη

«Τέλειωσα το γαλλικό σχολείο, ήμουν εσωτερική για ένα διάστημα και είχα καθηγήτριες καλόγριες. Είπα στον πάτερα μου ‘θέλω να γίνω καλογριά’ και είπε να γίνω. Ήμουν άλλου ντ’ αλλού» είπε χαρακτηριστικά η Νεφέλη Ορφανού.

Για την απόφασή της να μη γίνει μητέρα εξομολογήθηκε: «Δεν έχω το ταλέντο της συμβίωσης, ο γάμος είναι πολύ δύσκολη ιστορία. Πήρα την απόφαση να μη γίνω μητέρα γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα. Δεν ήταν θυσία, ήταν επιλογή».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αγαπημένοι συνάδελφοι, έχω περάσει χρυσά μαζί τους, μου έχουν φερθεί καταπληκτικά, φέρτε εικόνα να τη φιλήσω. Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης, θα πω ό,τι είπα και σε εσάς. Μία φορά έκλαιγα και ήρθε ο Πέτρος και μου είπε ποιος μου έκανε κακό να τον βρω».

Τα πρώτα πλάνα από την άφιξη του γιου του Φιλιππίδη στο δικαστήριο

Η δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη συνεχίζεται την Πέμπτη 14/4 στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει μετά την άφιξη του ηθοποιού που αναμένεται, επίσης, αυτή τη στιγμή.

Ο γιος του κατηγορουμένου, Δημήτρης Φιλιππίδης, έφτασε από νωρίς στο δικαστήριο και η κάμερα του Happy Day τον εντόπισε να μπαίνει στο κτίριο λίγο μετά τις 9 το πρωί. Ο ίδιος, μόλις είδε τις κάμερες, αντέδρασε, αλλά δεν προχώρησε σε δηλώσεις και απέφυγε οποιαδήποτε άλλη συναναστροφή με τους δημοσιογράφους.