Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε πως περνάει το απόγευμα της με την κόρη της - Η τρυφερή ανάρτηση

Θα "λιώσετε"

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τζούλια Νόβα: Αποκάλυψε πως περνάει το απόγευμα της με την κόρη της - Η τρυφερή ανάρτηση

Σχεδόν τέσσερις μήνες έχουν περάσει από τότε που έφερε στον κόσμο για πρώτη φορά τον καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο με αποτέλεσμα η Τζούλια Νόβα να πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Η ίδια είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στα social media καθώς της αρέσει να δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, αυτή τη φορά το γνωστό μοντέλο το απόγευμα της Τετάρτης 13/4 θέλησε να κάνει μια νέα στην οποία την βλέπουμε να είναι μαζί με την κόρη της σε βραδινή τους έξοδο.

Η τρυφερή ανάρτηση της Τζούλιας Νόβα με την κόρη της

Σε πελάγη ευτυχίας η Τζούλια Νόβα - Η τρυφερή αγκαλιά με την κόρη της

Η νέα μανούλα, λίγες μέρες μετά την ανάρτησή της πως νοσεί από κορωνοϊό, ποζάρει αγκαλιά με την κόρη της και αυτό το τρυφερό στιγμιότυπο μας κάνει να λιώνουμε. Η Τζούλια Νόβα απέκτησε το νεογέννητο μωρό της τον περασμένο Δεκέμβρη και η ευτυχία που ολοκληρώνει τον έρωτά της με τον σύντροφό της, Μιχάλη Βιτζηλαίο, είναι απερίγραπτη.

Ύστερα από την ατυχία με την ασθένεια, η αγκαλιά της κόρη της είναι το φάρμακό της. Παρέα τους βρίσκεται ένα σκυλάκι συνοδεύοντας της στιγμές χαράς ανάμεσα σε μαμά και κόρη. Όποιος βλέπει μια τέτοια φωτογραφία, δεν γίνεται να αντισταθεί και να μην χαμογελάσει!

Οι δυο τους κοιτούν το ουρανό την πιο ωραία ώρα της ημέρας και η τρυφερή μαμά προσπαθεί να μάθει στην μικρή της κόρη τις απλές και όμορφες στιγμές της ζωής. Ντυμένη με κολάν και ένα απλό μπλουζάκι, το μοντέλο είναι έτοιμο για ατελείωτο παιχνίδι με το παιδάκι της.

Η ανάρτηση της Τζούλια Νόβα με την κόρη της

Η Τζούλια Νόβα και η κόρη της