«Ήταν ένα παιδί δοτικό, κάναμε παρέα και...» - Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Καπετάνιου με τον Φιλιππίδη

Αναφέρθηκε και στη σχέση του με τον Γιώργο Κιμούλη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
«Ήταν ένα παιδί δοτικό, κάναμε παρέα και...» - Η άγνωστη σχέση του Γιάννη Καπετάνιου με τον Φιλιππίδη

Την Πέμπτη14/4 στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα μίλησε ο ταλαντούχος και ιδιαίτερα αγαπητός στο κοινό Γιάννης Καπετάνιος. Ο ηθοποιός, έδωσε μια εφ’ όλης της συνέντευξη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον προφυλακισμένο συνάδελφο του Πέτρο Φιλιππίδη, του οποίου σήμερα συνεχιζόταν η δίκη, αλλά και στον Γιώργο Κιμούλη.

Τα λόγια του Γιάννη Καπετάνιου για τον Φιλιππίδη και τον Κιμούλη

Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Καπετάνιος σημείωσε χαρακτηριστικά πως «νεύρα είχε ο Γιώργος Κιμούλης, ήταν νευρικό παιδί τότε που ήμασταν μαζί. Αλλά ήταν και πολύ δοτικός. Εμένα με έπαιρνε πάντα παρέα του, τρώγαμε στο σπίτι της μάνας του, με έπαιρνε στο Λαγονήσι στο εξοχικό του. Κατά τα άλλα όμως δεν είδα κάτι άλλο».

«Με τον Πέτρο Φιλιππίδη ήμασταν συμμαθητές, είχαμε μπει μαζί στη σχολή. Ήταν ένα παιδί και αυτό νευρικό, κάναμε παρέα. Πήγαινα στο σπίτι του, τρώγαμε και πίναμε με την μάνα και τον πατέρα του, πηγαίναμε μαζί στην σχολή. Ήμασταν 12 χρόνια φίλοι με τον Πέτρο. Ήταν ένα παιδί δοτικό, φιλότιμο, κάναμε παρέα αλλά μετά μπορεί να ξέφυγε».

«Φέρτε εικόνα να φιλήσω!» - Θύελλα αντιδράσεων με τις δηλώσεις γνωστής ηθοποιού για Φιλιππίδη

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε εξίσου στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» το πρωί της Πέμπτης 14/4 η πασίγνωστη ηθοποιός Νεφέλη Ορφανού. Ενώ την ίδια ώρα ο Πέτρος Φιλιππίδης περνούσε ξανά το κατώφλι του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, η ίδια μίλησε μεταξύ άλλων για εκείνον και τον Παύλο Χαϊκάλη σχετικά με τις καταγγελίες έχουν γίνει σε βάρος τους.

«Τέλειωσα το γαλλικό σχολείο, ήμουν εσωτερική για ένα διάστημα και είχα καθηγήτριες καλόγριες. Είπα στον πάτερα μου ‘θέλω να γίνω καλογριά’ και είπε να γίνω. Ήμουν άλλου ντ’ αλλού» είπε χαρακτηριστικά η Νεφέλη Ορφανού.

Για την απόφασή της να μη γίνει μητέρα εξομολογήθηκε: «Δεν έχω το ταλέντο της συμβίωσης, ο γάμος είναι πολύ δύσκολη ιστορία. Πήρα την απόφαση να μη γίνω μητέρα γιατί προτεραιότητά μου ήταν η καριέρα. Δεν ήταν θυσία, ήταν επιλογή».

«Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης είναι αγαπημένοι συνάδελφοι, έχω περάσει χρυσά μαζί τους, μου έχουν φερθεί καταπληκτικά, φέρτε εικόνα να τη φιλήσω. Αν με καλέσουν, θα πάω μάρτυρας υπεράσπισης, θα πω ό,τι είπα και σε εσάς. Μία φορά έκλαιγα και ήρθε ο Πέτρος και μου είπε ποιος μου έκανε κακό να τον βρω».