Ξανθιά πρώην παρουσιάστρια - Η σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα πριν γνωρίσει και παντρευτεί την Σκορδά

Την θυμάστε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξανθιά πρώην παρουσιάστρια - Η σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα πριν γνωρίσει και παντρευτεί την Σκορδά

Ο Γιώργος Λιάγκας πολύ πριν γνωρίσει την Φαίη Σκορδά παντρευτούν, κάνουν δυο παιδιά και καταλήξουν στο χωρισμό, διατηρούσε σχέση με ξανθιά πρώην πλέον παρουσιάστρια η οποία σήμερα είναι παντρεμένη και έχει αποκτήσει τρία παιδάκια.

Αυτή είναι η πρώην σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα

Ο λόγος για την Έλενα Γραβέζα που τότε εργαζόταν στην τηλεόραση. Η σχέση τους είχε συζητηθεί από πολλές εκπομπές και είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες τους σε μεγάλα περιοδικά.

Σήμερα, η πρώην παρουσιάστρια είναι παντρεμένη με τον μπασκετμπολίστα Παναγιώτη Δαουλάρη με τον οποίο απέκτησε τρία παιδιά και μένουν μόνιμα στη Λάρισα.

Τις παρακάτω φωτογραφίες που θα δείτε, ανάρτησε στο λογαριασμό του στο Instagram ο γνωστός φωτορεπόρτερ Νίκος Δρούκας.

«Αυτο ειναι πιο προσφατο throwback απο το κοντινο …2001 απο νυχτερινές εξοδους ενός ζευγαριου που αποσχολησε πολυ τα ΜΜΕ . Του κορυφαιου δημοσιογραφου και τηλεπαρουσιαστη Γιωργου λιαγκα – αδυναμια στις ξανθιες – και της εκρηκτικής Ελενας γραβεζα που εκείνη την περιοδο ηταν ηδη παρα πολυ στα πανω της απο την τηλεοραση .19 χρονια μετα απο αυτες τις φωτο – 3 απο τις πολλες που τους ειχα κανει – η πορεια του Γιωργου ειναι πασιγνωστη και δικαιως απολαμβανει την κορυφή και όσο για την ελενα μένει μονιμα πια στη λαρισα και εχει τρια πανεμορφα παιδακια. Photo by Nikos Droukas ndp» έγραψε κάτω από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε.

Γιώργος Λιάγκας Έλενα Γράβεζα

Φαίη Σκορδά Γιώργος Λιάγκας πρώην σύντροφος

Τι συμβαίνει με το νέο τηλεοπτικό χωρισμό Λιάγκα - Σκορδά

Όπως αποκάλυψε το Vanda's blog στο κανάλι υπάρχει μια αναμπουμπούλα! Όλα αυτά που έχουν γραφτεί και ειπωθεί έχουν την αλήθεια τους, ωστόσο: Ο Γιώργος Λιάγκας δεν θέλει με τίποτα να αλλάξει ζώνη.

O παρουσιαστής θέλει να "χωρίσει" ξανά με την Φαίη Σκορδά μονάχα αν αναλάβει μια πρωινή εκπομπή και όχι απογευματινή. Ούτως η άλλως όπως έχουμε δει, έχει κακή εμπειρία με τις εκπομπές μετά το μεσημέρι, αν πάρουμε ως παράδειγμα την εκπομπή του Μεσημέρι με τον Λιάγκα στον ΣΚΑΙ που έμεινε στον αέρα μόνο ένα χρόνο που ήταν γεμάτος... καταγγελίες.

Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να γίνει αφού ο Γιώργος Παπαδάκης ανανέωσε το συμβόλαιο του και δεν υπάρχει άλλος τηλεοπτικός χρόνος κενός για νέα πρωινή εκπομπή. Έτσι αν δεν του γίνει κάποια άλλη πρόταση πιο δελεαστική θέλει να παραμείνει στο Πρωινό και στο πλευρό της Φαίης Σκορδά παρά τους τσακωμούς τους.

Κάτι που μεταξύ μας, θέλει και το κανάλι γιατί οι ιθύνοντες λατρεύουν αυτό το δίδυμο κι ας απογοητεύει μερικές φορές με τα νούμερα τηλεθέασης που συγκεντρώνει... Έτσι είναι, τα έχει αυτά η ζωή!

Όπως και να έχει σίγουρα μέσα στο επόμενο διάστημα θα έχουμε πολλές εξελίξεις!