Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "έριξε" το instagram με την κόρη της - Πόζαραν ντυμένες ασορτί

Ό,τι πιο γλυκό!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram καθώς δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές από την καθημερινότητά της.

Έτσι, αυτή τη φορά η παρουσιάστρια του ALPHA όπου κρατάει παρέα κάθε πρωί στους τηλεθεατές της από την εκπομπή «Happy Day» αποφάσισε να κάνει μια άκρως τρυφερή ανάρτηση όπου έχει στο πλευρό της, τη μια από τις δυο κόρε της.

Η γνωστή παρουσιάστρια μαζί με την κόρη της ντύθηκαν ασορτί με αποτέλεσμα τα σχόλια να πάρουν "φωτιά". Δείτε επίσης εδώ και την ανάρτηση που είχε κάνει με τον γιο της, Γιάννη.

Η τρυφερή ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή με την κόρη της

«Μάνα είναι αυτή που...» - Ρίγη συγκίνησης με την ανάρτηση της Σταματίνα Τσιμτσιλή

Με μία συγκλονιστική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Σταματίνα Τσιμτσιλή έγραψε δύο πολύ συγκινητικά λόγια για την πολύκροτη υπόθεση της Πάτρας, λίγες ώρες μετά τη σύλληψη της μητέρας των παιδιών, Ρούλας Πισπιρίγκου.

Η παρουσιάστρια ευχήθηκε «Καλό Παράδεισο» για τρία παιδάκια που έχασαν τη ζωή τους, ενώ τόνισε μέσα από το κείμενό της, την αξία της μάνας.

Η ανάρτηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή για την τραγωδία στην Πάτρα

«Μάνα είναι αγάπη ανιδιοτελής …χωρίς πρέπει, χωρίς θέλω, χωρίς δεύτερες σκέψεις. Μάνα είναι αγκαλιά ορθάνοιχτη για κάθε στιγμή αγωνίας, φόβου και ανησυχίας.

Μάνα είναι αυτή που όταν νιώθεις ότι δεν αντέχεις άλλο θα έρθει να σου δώσει κουράγιο και όταν όλα σου φαντάζουν δύσκολα και ακατόρθωτα θα σε πιάσει από το χέρι και θα σου δώσει δύναμη για να ξανασηκωθείς και να συνεχίσεις . Μάνα είναι αυτή που είναι πάντα εκεί. Δε σου κρατάει κακία, σε κατανοεί και σε αγαπάει δείχνοντας το με κάθε τρόπο και κάθε στιγμή χωρίς να περιμένει κάτι. Καλό παράδεισο μικρά αγγελούδια», έγραψε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.