«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε τα γυρίσματα να μοιάζουν με πάρτι» - Κόλαφος η Θεοδώρα Σιάρχου

Όλα όσα είπε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο Πέτρος Φιλιππίδης έκανε τα γυρίσματα να μοιάζουν με πάρτι» - Κόλαφος η Θεοδώρα Σιάρχου

Το πρωί της Πέμπτης 14/4 η Θεοδώρα Σιάρκου μίλησε στην κάμερα της «Super Κατερίνα» και αναφέρθηκε στον Πέτρο Φιλιππίδη και στις κατηγορίες που αντιμετωπίζει. Ωστόσο οι δηλώσεις της έρχονται σε αντίθεση με όσα έχουν πει οι περισσότεροι συνάδελφοί της.

Η Θεοδώρα Σιάρκου μιλά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η ηθοποιός που έπαιξε μαζί με τον Φιλιππίδη, μίλησε για την εμπειρία της μαζί του στη σειρά «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο» και μοιράστηκε τις αναμνήσεις της από τη συνεργασία τους στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

«Δεν είχα ξαναδουλέψει με τον Πέτρο στο παρελθόν. Δεν έχω να του καταλογίσω κάτι αρνητικό. Είχαμε μία πολύ αρμονική συνεργασία για 5 μήνες και ήταν πολύ υποστηρικτικός με τα νέα παιδιά. Καθοδηγούσε τους νέους συναδέλφους ή τους αποκάλυπτε τα μυστικά του για την κωμωδία», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα γυρίσματα που έκαναν μαζί και όπως είπε χαρακτηριστικά, ένιωθε σαν να βρισκόταν σε πάρτι.

«Το γύρισμα με τον Φιλιππίδη ήταν ένα πάρτι. Ερχόταν πολύ ευδιάθετος και πάντα αυτοσαρκαζόταν κι έβρισκε τρόπους να κάνει ανάλαφρο το γύρισμα και διασκεδαστικό. Ύστερα, προέκυψε όλο αυτό κι έφυγε νύχτα. Δεν προλάβαμε καν να το συζητήσουμε», εξήγησε.

Τέλος, τόνισε πως η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της Δικαιοσύνης. «Νομίζω ότι όλα θα πάρουν τον δρόμο τους, όπως πρέπει. Τον σκέφτομαι ακόμα και τώρα τον Πέτρο, αλλά δυστυχώς, ο καθένας μας όπως στρώνει, έτσι κοιμάται. Πλέον, η ελληνική δικαιοσύνη θα αποφανθεί αν ο Πέτρος Φιλιππίδης θα αθωωθεί ή θα καταδικαστεί», είπε κλείνοντας.

«Ήμουν η τελευταία...» - Η αποκάλυψη της Θεοδώρας Σιάρκου για Φιλιππίδη

Η Θεοδώρα Σιάρκου, την οποία απολαμβάνουμε στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο, μίλησε σε συνέντευξη της για την πορεία της στο σανίδι, την παρουσία της στην τηλεόραση αλλά και τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στην τηλεόραση πέρυσι η Θ. Σιάρκου συνάντησε ίσως τον πιο δυνατό ρόλο της καριέρας της, αυτόν της Φιλιώς Τζούρα, στο «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», αλλά στην ίδια σειρά βίωσε και μία από τις μεγαλύτερες επαγγελματικές δυσκολίες της, καθώς υποδυόταν τη σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη όταν αυτός βρέθηκε αντιμέτωπος με καταγγελίες γυναικών για σεξουαλική κακοποίηση.

Η Θεοδώρα Σιάρκου μιλά για τον Πέτρο Φιλιππίδη

«Όταν το μάθαμε, παγώσαμε όλοι. Ήταν σοκαριστικό. Εκείνη την ημέρα που έκανε το τελευταίο του γύρισμα ο Πέτρος ένιωσε μια αδιαθεσία, μπήκε στο νοσοκομείο και έκτοτε δεν ξαναγύρισε ποτέ. Σοκαριστήκαμε όλοι περισσότερο με το γεγονός που συνέβαινε και όχι τόσο με το αν θα συνεχιστεί η δουλειά. Ωστόσο, εγώ, επειδή συνεργαζόμουν πρώτη φορά με τον Φιλιππίδη, δεν έχω τίποτα αρνητικό να του καταλογίσω για τους πέντε μήνες της συνεργασίας μας. Ήταν κύριος και υποστηρικτικός. Γελάγαμε πολύ. Ήταν παιδική χαρά το γύρισμα με τον Πέτρο. Γενικά, ήταν πολύ στενάχωρο όλο αυτό, γιατί τα γεγονότα δείχνουν ότι το παρελθόν έχασε το μέτρο και έκανε κατάχρηση εξουσίας. Δυστυχώς συνειδητοποιώ-κάθε μέρα ότι ήμουν η τελευταία παρτενέρ του. Πλέον η ελληνική Δικαιοσύνη έχει τον λόγο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά για όλους» είπε χαρακτηριστικά.