Πάνος Νάτσης: Ανατριχιάζουν τα τελευταία στιγμιότυπα του ηθοποιού από την σειρά «Σέρρες»

Η συγκινητική ανάρτηση του Γιώργου Καπουτζίδη

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Πάνος Νάτσης: Ανατριχιάζουν τα τελευταία στιγμιότυπα του ηθοποιού από την σειρά «Σέρρες»

Λίγος καιρός έχει περάσει από τότε που ο Πάνος Νάτσης έφυγε από την ζωή σε ηλικία 31 ετών μετά από τροχαίο ατύχημα. Η συγκεκριμένη είδηση άφησε συντετριμμένους τόσο τους κοντινούς του συγγενείς όσο και τον καλλιτεχνικό χώρο.

Από την άλλη, το τρίτο επεισόδιο από την σειρά του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες» όπου προβάλλεται αποκλειστικά στη νέα πλατφόρμα του ΑΝΤ1 προβλήθηκε και είναι αρκετά συγκινητικό. Όπως είχε αποκαλυφθεί ένας από τους ηθοποιούς που συμμετείχε στο καστ ήταν και ο αδικοχαμένος Πάνος Νάτσης.

Έτσι λοιπόν, ο Γιώργος Καπουτζίδης ο οποίος πρόσφατα έκανε και χειρουργείο (δείτε εδώ τον λόγο) θέλησε να δημοσιεύσει κάποια στιγμιότυπα από μία σκηνή της σειράς, που απεικονίζει τον Πάνο Νάτση να βάζει μία βαλίτσα στο αυτοκίνητο και να αποχαιρετά τους γονείς τους, κάνοντας τους διαδικτυακούς του φίλους να... ανατριχιάσουν.

Η ανάρτηση του Καπουτζίδη για τον Νάτση

«Έφυγε και πήρε ένα κομμάτι δικό μου» - "Ραγίζουν" κόκκαλα τα λόγια του Γιώργου Καπουτζίδη για τον Πάνο Νάτση

Η παρουσίαση και η προβολή του πρώτου επεισοδίου της νέας σειράς του Γιώργου Καπουτζίδη, «Σέρρες», η οποία θα προβληθεί μέσα τη νέα streaming πλατφόρμα, ΑΝΤ1+ πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας 11/4.

Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Πάνος Νάτσης, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν 3 περίπου μήνες, μετά από τροχαίο με τη μηχανή του. Ο Γιώργος Καπουτζίδης ανέβηκε στη σκηνή με πατερίτσες και έσπευσε στην έναρξη της παρουσίασης να μιλήσει για τον ηθοποιό με τα πιο συγκινητικά λόγια.

«Γιατί να κάνω εγώ τον ρόλο, αφού αυτός είσαι εσύ;», ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Καπουτζίδη, όταν διάβασε το σενάριο της σειράς.

«Δεν φεύγει ποτέ, γιατί η αγάπη είναι μέσα μας και η αγάπη που έχουμε γι’ αυτόν δεν φεύγει ποτέ. Έφυγε και πήρε ένα κομμάτι δικό μου, γιατί αυτός ο ρόλος σε μεγάλο ποσοστό είμαι εγώ. Δεν έχει σημασία τι πήρε, έχει σημασία το τι άφησε γιατί πέρα από υπέροχος άνθρωπος ήταν και ένας υπέροχος ηθοποιός. Ήταν ένα στοίχημα όλων μας που δουλέψαμε γι’ αυτή τη σειρά, αν θα μπορέσουμε να τον αντικρούσουμε. Χαμογελάμε όταν τον βλέπουμε και θα χαμογελάσετε κι εσείς», συνέχισε λέγοντας ο Γιώργος Καπουτζίδης.