«Ο γάμος μου έχει τελειώσει» - Ο Νίκος Βουρλιώτης "σπάει" για πρώτη φορά τη σιωπή του μετά τον χωρισμό του

«Το βιώνω ήσυχα»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Ο γάμος μου έχει τελειώσει» - Ο Νίκος Βουρλιώτης

Ο Νίκος Βουρλιώτης, ή αλλιώς NiVo, βρέθηκε στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια "Ανοιχτά" το βράδυ της Πέμπτης 14/4 και μίλησε για στοιχεία της προσωπικής του ζωής για τα οποία δεν είχε αναφερθεί ξανά στο παρελθόν, αλλά και για την καριέρα του στη μουσική.

Για πρώτη φορά επιβεβαίωσε τον χωρισμό του με την Όλγα Καρπαθάκη, γεγονός που το youweekly γνώριζε ήδη, και τα συναισθήματά του γι' αυτό πλέον χαρακτηρίζονται από μία ηρεμία, ενώ μίλησε και για την κόρη του, που αποτελεί την μεγάλη του αγάπη.

Οι δηλώσεις του Νίκου Βουρλιώτη για τον χωρισμό του

«Έχουν μια μαγική δύναμη τα παιδιά – όλα τα παιδιά του κόσμου – γιατί έχουν βρει τον κωδικό να συνδέονται με την ψυχή και το συναίσθημα, χωρίς να κάνουν τίποτα» ανέφερε αρχικά μη μπορώντας να συγκρατήσει τη συγκίνησή του για την κορούλα του.

«Ο γάμος μου έχει τελειώσει. Το βιώνω ήσυχα και αρκετά δημιουργικά σε σχέση με την Δέσποινα. Έχω ένα δημιουργικό άγχος. Έχει ένα μεταβατικό στάδιο που είναι πολύ άχαρο, στον τρόπο με τον οποίον διαμορφώνονται οι σχέσεις. Αποκτάς ένα τετ α τετ με τον εαυτό σου που έχεις καιρό να το κάνεις. Αυτό είναι πολύ καλό», επισήμανε ο τραγουδιστής.

Η τρυφερή βόλτα του NiVo με την κορούλα του - Αυτό είναι το νέο τους χόμπι

Ο Νίκος Βουρλιώτης μπορεί να είναι γνωστός για τις μεγάλες επιτυχίες που έχει χαρίσει στην ελληνική ραπ σκηνή, παρ' όλα αυτά είναι και ένας πολύ τρυφερός πατέρας. Η είδηση χωρισμού μετά από χρόνια γάμου, για τον ράπερ και τη γυναίκα του, έπεσε σαν βόμβα στο χώρο της showbiz, ωστόσο τον βλέπουμε να είναι ιδιαίτερα τυπικός στις πατρικές του ευθύνες.

Ο γνωστός σε όλους Nivo ανεβάζει συχνά φωτογραφίες στο Instagram με την μικρή του κόρη, την οποία φροντίζει να βλέπει όσο το δυνατόν περισσότερο. Έτσι λοιπόν, μπαμπάς και κόρη πήγαν για ιππασία, το οποίο έγινε γνωστό με ένα story. Την πλάτη της μικρής επέλεξε να μας δείξει και όχι κάτι περαιτέρω, αυτό όμως αρκεί για να αντιληφθεί κανείς τη μεγάλη αδυναμία του μπαμπά της.

Νίκος Βουρλιώτης με την κόρη του