Εμμονική θαυμάστρια κυνηγούσε στο δρόμο τον Μουτσινά - Η ξεκαρδιστική φάρσα στο Πάμε Δανάη

Δεν τον σταμάταγε κανείς, μόλις τους κατάλαβε

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Εμμονική θαυμάστρια κυνηγούσε στο δρόμο τον Μουτσινά - Η ξεκαρδιστική φάρσα στο Πάμε Δανάη

Η εκπομπή της Δανάη Μπάρκα είναι για πολλούς λόγους αγαπητή στο κοινό και η δε κατηγορία με τις κατά καιρούς φάρσες ξετρελαίνει τους πάντες. Μετά τον Γιώργο Παπαδόπουλο σειρά αυτή τη φορά είχε ο Νίκος Μουτσινάς με την παραγωγή να του την έχει καλά στημένη.

Ο παρουσιαστής ενώ είχε βγάλει το σκυλάκι του βόλτα, ήρθε αντιμέτωπος με μια εμμονική θαυμάστρια, που του ζητούσε να ζευγαρώσει επί της ουσίας το δικό της κατοικίδιο με ενός διασήμου. Η συνέχεια και τα σχόλια ήταν απολαυστικά.

Η φάρσα που δέχτηκε ο Νίκος Μουτσινάς από το Πάμε Δανάη

O Μουτσινάς είδε στον ύπνο του την Ιωάννα Τούνη γυμνή και εκείνον να...

Το μεσημέρι της Τρίτης 12/4 ο Νίκος Μουτσινάς έκανε μια αποκάλυψη στον αέρα της εκπομπής «Καλό Μεσημεράκι». Μάλιστα ο παρουσιαστής εξομολογήθηκε ότι η Ιωάννα Τούνη τον επισκέφτηκε γυμνή... στο όνειρο του. Ωστόσο και ο Νίκος ήταν αρκετά αλλαγμένος στο όνειρο.

ίσως το όνειρο πυροδότησαν οι δηλώσεις του παρουσιαστή για την Ιωάννα Τούνη και τη Δήμητρα Αλεξανδράκη, όπου τόνιζε πως δεν θα μπορούσε να τις φανταστεί ντυμένες. (Δείτε ολόκληρο το stand up εδώ)

Όπως είπε ο παρουσιαστής, είδε ότι βρισκόταν σε ένα σπίτι, το οποίο δεν ήταν το σπίτι του, ήταν όλα λευκά και είχε ένα πλυντήριο πιάτων. Μαζί του, ήταν η Ιωάννα Τούνη, η οποία ήταν γυμνή, όπως και ο ίδιος. Όμως το κορμί του Νίκου Μουτσινά ήταν διαφορετικό, ο παρουσιαστής είχε το σώμα του Δημήτρη Αλεξάνδρου και κυκλοφορούσε με μία πετσέτα.

«Προσπαθούσαμε να καταλάβουμε οι δύο κολλητές πώς θα βάλουμε μπρος το πλυντήριο πιάτων. Κάποια στιγμή φεύγω να πάω σε άλλο χώρο και μου έκανε πλάκα η κολλητή μου ότι πατάω τα κουμπιά. Και ξαφνικά πήγε να γίνει η έκρηξη και να γίνουμε ένα και ξύπνησα. Πλυντήριο δεν βάλαμε», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.