«Έφυγε το χέρι μου με μπουνίδι» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' η Πωλίνα για κακή συνεργασία του παρελθόντος

««Οι άνθρωποι της νύχτας ήταν πολύ...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Έφυγε το χέρι μου με μπουνίδι» - ''Άστραψε και βρόντηξε'' η Πωλίνα για κακή συνεργασία του παρελθόντος

Η αγαπημένη τραγουδίστρια των 90's Πωλίνα, παραχώρησε συνέντευξη στο Mega Καλημέρα την Παρασκευή 15/4. Είναι γεγονός πως δε είναι σύνηθες να τη βλέπουμε σε δημόσιες τοποθετήσεις, ωστόσο όταν αποφασίζει να μιλήσει τα λέει έξω από τα δόντια.

Μετά την αναφορά για την απιστία, που βίωσε από άντρα της ζωής της προχώρησε και σε άλλες σχετικά με δύσκολη εμπειρία που είχε σε συνεργασία, τόσο δύσκολη που την ανάγκασε να επέμβει με σωματική βία.

Οι δηλώσεις της Πωλίνας για δύσκολη συνεργασία στο χώρο εργασίας της

«Βίωσα δύστροπο άνθρωπο σε συνεργασία, αλλά αυτοί ήταν οι περισσότεροι ταλαντούχοι. Ήταν με μη ελεγχόμενα νευρά πάντα. Δεν βίωσα λεκτική βία, γιατί είμαι τσαμπουκάς. Την μια φορά που ξέφυγε το πράγμα έφυγε το χέρι μου από την πόρτα με μπουνίδι», ανέφερε αρχικά.

«Οι άνθρωποι της νύχτας ήταν πολύ πιο ντόμπροι και παντελονάτοι από παραδείγματα που ακούω για το θέατρο. Συγχωρώ την απιστία ανάλογα με τον ποιος την κάνει. Έχω υπάρξει απατημένη», συμπλήρωσε.

«Έχουν στήσει μπανιέρες στην σκηνή, έχουν κάνει ακροβατικά, έχουν φέρει λουλούδια και πήξαμε στον ανανά την περίοδο με τις «Σεϋχέλλες». Είμαι σκορποχέρα, από τα 90s βγάλαμε λεφτά αλλά δίναμε πολλά για ρούχα, 1 εκατομμύριο για ένα μπουφάν για παράδειγμα», δήλωσε χαρακτηριστικά!

«Παίζει» να με ξαναδείτε στην τηλεόραση, αλλά δεν επιτρέπεται να σου πω κάτι άλλο», ανέφερε στην αινιγματική δήλωσή της.

«Έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός»

Μία ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε στο περιοδικό Λοιπόν η Πωλίνα, η οποία μίλησε για μία τραυματική εμπειρία που έζησε πριν από μερικά χρόνια με το παιδί της.

Η Πωλίνα, που πριν από λίγο καιρό είχε μιλήσει και για τον Γιώργο Μαρίνο, εξομολογήθηκε όσα πέρασε με το παιδί της καθώς και το πώς ήταν σαν μητέρα.

Έχετε βιώσει την ανησυχία να μην ξέρετε πού είναι το παιδί σας για μέρες. Τι θυμάστε από εκείνες τις δύσκολες στιγμές;

Το 2016 έζησα τη χειρότερη εμπειρία που μπορεί να βιώσει γονιός. Όταν δηλαδή περιμένεις να κατεβεί, όπως πάντα, από το αεροπλάνο, το παιδί σου και ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι δεν ήρθε. Ευτυχώς, κράτησε λίγο η αγωνία, λόγω της άμεσης επέμβασης της αστυνομίας της Σκωτίας και τέλος καλό, όλα καλά. Η ψυχή μου πήγε κι ήρθε στο άπειρο όταν δεν ήξερα πού είναι το παιδί μου.

Ποια είναι η σχέση σας με τον γιο σας; Τι τύπος μαμάς είστε;

Σαν μητέρα, νομίζω υπήρξα πιεστική. Ειδικά στα θέματα διαβάσματος. Όμως στήριξα όλες τις επιλογές του και παρόλο που πέρασε εδώ, όταν αποφάσισε να σπουδάσει Σκωτία, μέσα στην κρίση, έκανα ό,τι μπορούσα για να τον στηρίξω. Είμαι χαρούμενη, γιατί δεν μου μοιάζει καθόλου. Είναι συγκροτημένος, πεισματάρης και θέλει να πετυχαίνει τους στόχους του. Θέλω απλά, εκτός από πτυχία και επιτυχίες, να ‘ναι ευτυχισμένος. Αυτό μόνο...

undefined