«Ξεφτίλα» - Χιλιάδες αντιδράσεις με την νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη! Τι συνέβη

Πρώτο θέμα συζήτησης

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
«Ξεφτίλα» - Χιλιάδες αντιδράσεις με την νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη! Τι συνέβη

Η Μαρίνα Πατούλη ξέρει πολύ καλά πως να τραβά όλα τα βλέμματα πάνω της και πως να αποτελεί πρώτο θέμα συζήτησης μετά από κάθε εμφάνισή της. Αυτή τη φορά, η ίδια δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram και προκάλεσε πανζουρλισμό.

Η πρόεδρος της UNESCO σχεδόν καθημερινά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την ζωή της αλλά και την νέα συλλογή ρούχων που ετοιμάζει.

Αυτή τη φορά λοιπόν, η Μαρίνα Πατούλη δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες μαζί με τον Λάκη Γαβαλά, στις οποίες τους βλέπουμε να ποζάρουν με αρκετά εκκεντρικά ρούχα, βγαλμένα από την δεκαετία του 70.

Ωστόσο, πολλοί ήταν οι χρήστες που έσπευσαν να την σχολιάσουν αρνητικά.

Η νέα ανάρτηση της Μαρίνας Πατούλη που προκάλεσε αντιδράσεις

Χιλιάδες αντιδράσεις με νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

αντιδράσεις με την νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Χιλιάδες αντιδράσεις με την νέα φωτογραφία της Μαρίνας Πατούλη

Με στενό κολάν στο αεροδρόμιο η Μαρίνα Πατούλη - Σούσουρο με τη νέα της φωτογραφία

Η Μαρίνα Πατούλη δεν κρύβει ούτε λεπτό το πόσο ανανεωμένη είναι το τελευταίο διάστημα. Λίγο το νέο της επαγγελματικό βήμα, λίγο ο φημολογούμενος έρωτας με τον Βλάση Χολέβα, την έχουν κάνει να λάμπει και να έχει συνεχώς ένα χαμόγελο ζωγραφισμένο στα χείλη της.

«Για μένα μετά από μια δύσκολη και πολύ σκληρή περίοδο που μοιραστήκαμε όλοι μαζί, ξεκινάω μια νέα πορεία με έναν άνθρωπο, ο οποίος είναι καταξιωμένος στον χώρο του. Ο κ. Χολέβας μου δίνει έμπνευση και θεωρώ και εγώ σε εκείνον για να κάνουμε πολύ δημιουργικά πράγματα, να είμαστε μαζί να δημιουργήσουμε, να προσφέρουμε και όλα τα άλλα θα φανούν στην πορεία. Ο έρωτας είναι ζωή...» έχει εξομολογηθεί.

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις της ωστόσο, το τελευταίο διάστημα είναι πολλές, όπως και πολλά είναι τα ταξίδια της για τη συλλογή ρούχων που σχεδιάζει.

Πριν από λίγη ώρα με μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε πως είναι στο αεροδρόμιο, χωρίς ωστόσο να αποκαλύπτει που θα ταξιδέψει.

Η Μαρίνα μάλιστα έχει πολλούς θαυμαστές, οι οποίοι σε κάθε ανάρτηση της την αποθεώνουν, όπως έκαναν και τώρα.