Του ρίχνει 29 χρόνια - Πρωταγωνιστής της «Γης της Ελιάς» ο σύντροφος της Τζόυς Ευείδη

Ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Του ρίχνει 29 χρόνια - Πρωταγωνιστής της «Γης της Ελιάς» ο σύντροφος της Τζόυς Ευείδη

Μπορεί να έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη συμμετοχή της στον τελευταίο κύκλο του «Καφέ της Χαράς», ωστόσο η Τζόυς Ευείδη ζει την απόλυτη ευτυχία στο πλευρό ενός πολύ γνωστού ηθοποιού που πρωταγωνιστεί στη «Γη της Ελιάς».

Πριν χρόνια σε συνέντευξή της η Τζόυς Ευείδη είχε δηλώσει: «Είμαι πολύ καλά στην προσωπική μου ζωή, μπορώ ίσως να σας πω πως είμαι και ερωτευμένη».

Πρωταγωνιστής της «Γης της Ελιάς» ο σύντροφος της Τζόυς Ευείδη

Η δημοφιλής ηθοποιός -που βίωσε κατάθλιψη- έζησε έναν έρωτα στο πλευρό του νεαρού τότε ηθοποιού Μανώλη Κλωνάρη, όπως είχαν αποκαλύψει άνθρωποι του στενού της περιβάλλοντος στη Real Life. Τότε ο Μανώλης Κλωνάρης συμμετείχε στην παράσταση «Ευτυχισμένος πρίγκιπας» που διασκεύασε και σκηνοθέτησε η Τζόυς Ευείδη! Και μπορεί τότε να υπήρχαν δημοσιεύματα για τους δύο ηθοποιούς, όμως ποτέ δεν είδαμε κάποια κοινή φωτογραφία τους.

Φέτος ο Μανώλης Κλωνάρης υποδύεται με επιτυχία τον Ανέστη στη «Γη της Ελιάς» στο Mega.

ρωταγωνιστής της «Γης της Ελιάς» ο σύντροφος της Τζόυς Ευείδη

«Αν το ήθελα θα...» - Η σπάνια εξομολόγηση της

Η Τζόυς Ευείδη, σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ, μίλησε ανοιχτά, όπως κάνει πάντα άλλωστε, για όλα και τα είπε όπως πρέπει. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε σε ένα θέμα υγείας που προέκυψε με τις φωνητικές της χορδές αλλά και μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στην αποβολή που είχε πριν από χρόνια.

Σας λείπει σήμερα ένα παιδί;

Όχι, δεν μου λείπει ένα παιδί. Όσα παιδιά θέλω να ζουλήξω τα έχουν οι φίλοι μου, οπότε μπορώ να ξεδίνω εκεί. Από μικρή δεν ήμουν του «αχ να κάνω ένα παιδάκι», «να παντρευτώ», τίποτα από όλα αυτά τα συμβατικά. Μου προκαλούσε λίγο φρίκη η ιδέα (γέλια). Η εικόνα της οικογένειας πάντα με βραχυκύκλωνε.

Η Τζόυς Ευείδη αποκαλύπτει

Είχατε κάποια άτυχη εγκυμοσύνη και δεν θελήσατε να προσπαθήσετε ξανά;

Ναι είχα. Αλλά αν το ήθελα σαν τρελή, θα μπορούσα να το είχα προσπαθήσει. Δεν το κυνήγησα όσο έπρεπε.

Πώς βιώσατε την αποβολή αυτή;

Ήταν πολύ μεγάλη φρίκη, έπεσα σε κατάθλιψη. Και μόνο αυτό που σου κάνουν οι ορμόνες, είναι ανελέητο. Και πάλι όμως, τότε το θέατρο με έσωσε.