Φωτιά τα σχόλια για το σακάκι της Ελένης Μενεγάκη - «Καλά ε! Έχω να βάλω...»

Οι συνεργάτες της δε σταμάτησαν να την πειράζουν

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φωτιά τα σχόλια για το σακάκι της Ελένης Μενεγάκη - «Καλά ε! Έχω να βάλω...»

Η Ελένη Μενεγάκη μια ημέρα πριν υποδεχτεί το σαββατοκύριακο βγήκε την Παρασκευή 15/4 στην ώρα της στον αέρα της εκπομπής ''Ελένη'' μια μια ανατρεπτική εμφάνιση. Δεν είναι μόνο το πού έντονο λαχανί που φόρεσε η παρουσιάστρια αλλά το κοστούμι, που επέλεξε για τη σημερινή της εμφάνιση.

Όπως αποκάλυψε, ίσως και να έχουν περάσει και 2 χρόνια από την τελευταία φορά, που φόρεσε σακάκι σε εκπομπή, συνεπώς έκανε τη διαφορά. Είναι γενικότερα των ημερών επιθυμία της να κάνει αλλαγές, μιας και η παραγωγή φρόντισε να αλλάξει ολόκληρο το πλατό.

Η εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη με πράσινο σακάκι την παρασκευή 15/4

«Καλά ε! Έχω να βάλω σακάκι... μπορεί και δύο χρόνια!»
Όταν η Ελιάνα Χρυσικοπούλου την ρώτησε αν αισθάνεται boss girl με το σακάκι, η Ελένη Μενεγάκη απάντησε με χιούμορ: «Να σου πω την αλήθεια και με σορτσάκι το ίδιο αισθάνομαι...».

Έκτακτη ανακοίνωση - Εκτός αέρα η εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Όπως έχουν ανακοινώσει ήδη πολλές εκπομπές θα σταματήσουν για τουλάχιστον μια εβδομάδα, λόγω του Πάσχα. Ανάμεσα σε αυτές και η εκπομπή «Ελένη», η οποία θα ρίξει ρολά για όλη την Μεγάλη Εβδομάδα. Μάλιστα το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 η Ελένη αποκάλυψε για πόσο καιρό δεν θα μεταδίδεται η εκπομπή της. (Δείτε την τεράστια αλλαγή στο σκηνικό της εκπομπής)

«Την άλλη εβδομάδα θα ξεκουραστούμε και θα επιστρέψουμε μετά το Πάσχα πολύ δυνατά». Τότε ο συνεργάτης της Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος της απάντησε με χιούμοερ: «πως τα λες βρε Ελένη έτσι;»

Να σας θυμίσουμε ότι η εκπομπή ήταν εκτός μία βδομάδα την πρώτη βδομάδα του χρόνου και τότε είχε πει: «Αγαπημένοι μου φίλοι θα κάτσουμε την πρώτη εβδομάδα του Γενάρη γιατί και εμείς άνθρωποι είμαστε! Να κάτσουμε λίγο σπιτάκι μας, να δούμε τους ανθρώπους μας, να αγκαλιαστούμε, να κοιμηθούμε λίγο παραπάνω, να πέσουν λίγο οι παλμοί μας…».