Το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη στους τηλεθεατές - «Εύχομαι όταν επιστρέψουμε...»

Πότε θα επιστρέψει η εκπομπή της;

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Το «αντίο» της Ελένης Μενεγάκη στους τηλεθεατές - «Εύχομαι όταν επιστρέψουμε...»

Όπως ανακοίνωσε ήδη από εχθές (14/4) η Ελένη Μενεγάκη, η εκπομπή της θα κάνει μία μικρή διακοπή για το Πάσχα προκειμένου να ξεκουραστεί τόσο η ίδια όσο και οι συνεργάτες της και να περάσουν χρόνο με τις οικογένειές τους.

Η παρουσιάστρια μάλιστα, έκλεισε τη σημερινή (15/4) εκπομπή της με μία ευχή, να επιστρέψουν μετά τη Μεγάλη Εβδομάδα με ευχάριστες ειδήσεις. Η εκπομπή θα βγει ξανά στον αέρα την επόμενη εβδομάδα.

Τα λόγια της Ελένης Μενεγάκη

«Να φύγουμε έτσι ωραία για το Πάσχα, να περάσουμε όλοι καλά, το έχουμε πολύ ανάγκη και εμείς και εσείς. Εύχομαι με την επιστροφή μας -αχ Θεέ μου πόσο θα το ‘θελα- μόνο καλές ειδήσεις. Κοιτάξετε να απολαύσετε όποιες μέρες έχετε αργία από δουλειά, όσες είναι… δύο, τρεις… Να τις χαρείτε, να ξεκουραστείτε.

Φάτε λίγο να διασκεδάσετε, Πάσχα είναι και μιλάμε για δίαιτες και για κυτταρίτιδες τώρα… Τελοσπάντων τώρα… Να περάσουμε καλά! Πολλά φιλιά από όλους μας!», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η αποκάλυψη on air για τις πασχαλινές αγορές της για τα βαφτιστήρια της

Το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 η Ελένη Μενεγάκη αποφάσισε να κάνει μια αποκάλυψη για την εκπομπή της «Ελένη» καθώς για μια εβδομάδα δεν θα βρίσκεται στον αέρα. Από την άλλη, η γνωστή παρουσιάστρια ανέφερε πως έκανε κάποιες πασχαλινές αγορές το απόγευμα της Τετάρτης μετά από την εκπομπή της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια ανέφερε ότι έχει δύο βαφτιστήρια, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Ψώνισε χθες για το ένα και σήμερα σειρά έχει το άλλο. «Χθες έτρεχα για να ψωνίσω για τα βαφτιστήρια μου. Δύο βαφτιστήρια έχω … Πήγα να ψωνίσω για το πρώτο και κουράστηκα γιατί εδώ μέσα από το πρωί που τρέχουμε δεν είχα όρεξη και είπα «αύριο θα πάω για το άλλο… Σπαστά γιατί είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι και δεν παίρνω τα ίδια πράγματα…»!

«Χθες έτρεχα για να ψωνίσω για τα βαφτιστήρια μου. Δύο βαφτιστήρια έχω … Πήγα να ψωνίσω για το πρώτο και κουράστηκα γιατί εδώ μέσα από το πρωί που τρέχουμε δεν είχα όρεξη και είπα «αύριο θα πάω για το άλλο»… Σπαστά γιατί είναι ένα αγόρι και ένα κορίτσι και δεν παίρνω τα ίδια πράγματα…»!