Μέμος Μπέγνης: Αποκάλυψε την ηλικία του στο Καλό Μεσημεράκι - Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς

«Τι είσαι; αλήθεια λες; ούτε καν»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Μέμος Μπέγνης: Αποκάλυψε την ηλικία του στο Καλό Μεσημεράκι - Άφωνος ο Νίκος Μουτσινάς

Στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 15/4 ο Μέμος Μπεγνής, μετά την χθεσινή 14/4 αποχώρησή του από το The Masked Singer.

Ο γνωστός ηθοποιός βρισκόταν κάτω από τη μάσκα του Κύκλωπα και μίλησε στον Νίκο Μουτσινά για την εμπειρία του στο παιχνίδι, ενώ μάλιστα αποκάλυψε και την ηλικία του, κάτι που άφησε άφωνο παρουσιαστή.

«Το προφίλ που βγάζω προς τα έξω είναι ενός σοβαρού, μετρημένου, αλλά δεν έχει καμία σχέση το προφίλ μου το έξω την πραγματικότητα. Γενικά δεν πάω σε σόου και σε τέτοια αλλά το έκανα γιατί ήτανε εκ του ασφαλούς όλο αυτό, δεν εκτιθέμεθα σε αυτή την εκπομπή και ήταν ωραίο.

Την ηλικία μου την λέω, είμαι 47 ετών. Τον Νοέμβριο κλείνω τα 48», αποκάλυψε ο Μέμος Μπεγνής με την Νίκο Μουτσινά να σχολιάζει: «Τι είσαι; αλήθεια λες; ούτε καν. Εγώ για κάποιο λόγο σε έχω πάντα στο μυαλό μου ότι είσαι πολύ νέος».

Οι δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

«Δεν θέλω παιδί, θα μου φάει τα...»

Το απόγευμα της Πέμπτης 30/12 ο Μέμος Μπεγνής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει τον πραγματικό λόγο που δεν θέλει να αποκτήσει παιδιά. Βέβαια, δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάει για το συγκεκριμένο γεγονός.

«Δεν θέλω τέτοια ευθύνη στη ζωή μου σε καμία περίπτωση. Πιστεύω ότι ένα παιδί όσα πολλά κι αν σου δίνει, εγώ το βλέπω ως μεγάλη δέσμευση. Βλέπω ότι θα μου φάει τα καλύτερα χρόνια και δημιουργικά της ζωής μου. Ακούγεται ευθυνοφοβία αλλά δεν μου φταίει ένα παιδί να το κάνω και να μην είμαι υπεύθυνος για αυτό.

Είμαι σταθερός στις απόψεις μου , μεγαλώνοντας έχω αναθεωρήσει κάποια πράγματα αλλά συνήθως το ένστικτό μου δεν πέφτει έξω συχνά – πολλές φορές δεν το ακούω – αλλά άμα το ακούσω πάω καλά» είπε στη συνέχεια σχετικά με το κατά πόσο εύκολα αλλάζει κοσμοθεωρία.