Πάτρα: «Κόλαφος» η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την Πισπιρίγκου - «Έχασε 7 κιλά στη φυλακή και όχι όταν...»

Έξαλλη η παρουσιάστρια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Πάτρα: «Κόλαφος» η Βίκυ Χατζηβασιλείου για την Πισπιρίγκου - «Έχασε 7 κιλά στη φυλακή και όχι όταν...»

Για την πολύκροτη υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα μίλησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στον Τάσο Ριζόπουλο και το Βεργίνα TV, με την παρουσιάστρια να εξαπολύει πυρά κατά της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Το σχόλιο της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την Ρούλα Πισπιρίγκου

«Επειδή το παρακολουθώ και σαν δημοσιογράφος και σαν ποινικολόγος που έχω το Master μου στο ποινικό δίκαιο. Μου κάνει εντύπωση που αυτή η γυναίκα δεν έχασε κιλά, όταν πένθησε τρία παιδιά και ξαφνικά με το που μπήκε στη φυλακή, απώλεσε 7 κιλά. Δεν θέλω να το κρίνω, απλά το σημειώνω.

Από την άλλη δεν θέλω να αμελήσουμε καθόλου την ευθύνη του πατέρα. Τα εγκλήματα δεν τελούνται μόνο δια της πράξεως αλλά και δια της παραλείψεως. Αυτός ο πατέρας δεν ήξερε τι γίνεται στο σπίτι του κι ότι αυτή η συμπεριφορά αυτής της γυναίκας προς τα παιδιά ήταν υπερβολική; Έχε πολύ μεγάλη ευθύνη. Στην περίπτωση που η Πισπιρίγκου καταδικαστεί έστω για τη μεγάλη κόρη, θέλω να σου πω ότι έχει διαπράξει συνέργεια δια της παραλείψεως κι ο πατέρας», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, η οποία μάλιστα και πριν από μερικές μέρες είχε μιλήσει συγκεκριμένα για τον Μάνο Δασκαλάκη στο Live News.

Βίκυ Χατζηβασιλείου Πάτρα

Τη Ρούλα Πισπιρίγκου «άδειασε» και η Ματίνα Παγώνη

Το πρωί της Παρασκεύης 15/4 η πρόεδρος των λοιμωξιολόγων, Ματίνα Παγώνη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Κοινωνία Ώρα Μega ώστε να μιλήσει για τα νέα μέτρα που προβλέπονται σχετικά με τον κορωνοϊό, όμως η ερώτηση του παρουσιαστή για την ανακοίνωση που εξέδωσαν οι γιατροί του Ωνασείου στους ισχυρισμούς του δικηγόρου της Ρούλας Πισπιρίγκου και τη χορήγηση κεταμίνης, την έκανε να τοποθετηθεί επί του θέματος αγανακτισμένη.

«Οι γιατροί καλά έκαναν και έβγαλαν την ανακοίνωση. Είναι άδικο αυτό που έχει γίνει με τους γιατρούς, και εάν η κάθε κυρία που δεν ξέρουμε τί έχει κάνει, γιατί δεν υπάρχει τελεσίδικη απόφαση, να χρησιμοποιεί τους γιατρούς, ενώ μέχρι πρότινος έλεγε ότι οι γιατροί έκαναν τα πάντα να σώσουν το παιδί, πώς ξαφνικά θυμήθηκε ότι οι γιατροί χορήγησαν κεταμίνη στο παιδί; Ότι τώρα οι γιατροί φταίνε για όλα», είπε αρχικά η Ματίνα Παγώνη.

«Επειδή στην Ελλάδα υπάρχει αυτή η στοχοποίηση, ό,τι γίνεται φταίνε οι γιατροί, να τελειώσει αυτό το παραμύθι. Νομίζω ότι υπάρχει δικαιοσύνη. Είναι όλα καταγεγραμμένα και υπογεγραμμένα».