Με λευκό κουστούμι και ψηλοτάκουνα - Πανικός με την νέα φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Χιλιάδες likes και σχόλια μέσα σε λίγα μόλις λεπτά

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Με λευκό κουστούμι και ψηλοτάκουνα - Πανικός με την νέα φωτογραφία της Δούκισσας Νομικού

Πανικό έχει προκαλέσει η νέα ανάρτηση της Δούκισσας Νομικού, η οποία μέσα σε μόλις λίγα λεπτά απέσπασε χιλιάδες likes και σχόλια, όπως και κάθε δημοσίευσή της.

Η όμορφη παρουσιάστρια διατηρεί έναν πολύ ενεργό λογαριασμό στα social media και πολύ συχνά μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμές από την καθημερινότητά της, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Αυτή τη φορά, η Δούκισσα δημοσίευσε μερικές νέες φωτογραφίες της, στις οποίες την βλέπουμε να φορά ένα εντυπωσιακό λευκό κουστούμι, μαζί με ένα επίσης λευκό ζευγάρι παπούτσια.

Οι νέες εντυπωσιακές φωτογραφίες της Δούκισσας Νομικού

Η αποκάλυψη της Δούκισσας Νομικού για την τρίτη εγκυμοσύνη μπροστά στις κάμερες

Η Δούκισσα Νομικού έκανε μερικές δηλώσεις στην κάμερα του Happy Day την Τετάρτη 6/4 και μεταξύ άλλων στάθηκε στα επαγγελματικά της σχέδια. Είναι αλήθεια πως οι συζητήσεις για την ερχόμενη σεζόν έχουν ξεκινήσει και πολλές κυρίες, όπως η Δανάη Μπάρκα μιλούν ήδη για το τηλεοπτικό τους μέλλον.

Η νεαρή μαμά αποκάλυψε πως αισθάνεται πάρα πολύ τυχερή μιας και δέχεται συνεχώς προτάσεις αλλά για την ώρα κάνει σκέψεις για το πως θα περάσει το Πάσχα και ό,τι είναι να να ανακοινωθεί θα αφορά την επόμενη σεζόν.

«Δεν θα με δείτε κάπου τηλεοπτικά, τώρα τελειώνει η σεζόν. Έρχεται Πάσχα, θα πάμε κάπου, να μας αφήσει και ο κορονοϊός. Όσον αφορά στις τηλεοπτικές προτάσεις είμαι πολύ τυχερή και ευνοημένη. Κάθε χρόνο υπάρχουν άνθρωποι που με σκέφτονται αλλά πρέπει να “κουμπώσουν” με τις δικές μου προτεραιότητες και τους δικούς μου χρόνους και με τις ανάγκες μου.

Δεν γνωρίζω κάτι για το GNTM, αυτά πρέπει να τα ρωτήσετε εκεί που πρέπει να τα ρωτήσετε. Δεν ξέρω αν θα μπορούσατε να με δείτε στη θέση του κριτή. Πολλές φορές λέω ότι δεν θα κάνω κάτι και τελικά το κάνω .Η εκπομπή με τον ΣΚΑΪ τέλειωσε συναινετικά. Όχι ακόμα δεν σκέφτομαι για τρίτο παιδί. Είμαστε πολύ καλά, νιώθω ευλογία, έχω μια οικογένεια που με γεμίζουν, με ολοκληρώνουν και είναι το στήριγμά μου, το λιμάνι μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Δούκισσα Νομικού.