Δεν τους φαίνεται καθόλου - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Κατερίνας Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη

Εκείνη είναι 37 ενώ εκείνος....

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν τους φαίνεται καθόλου - Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Κατερίνας Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη

Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής σόομπιζ είναι χωρίς αμφιβολία η Κατερίνα Στικούδη και ο Βαγγέλης Σερίφης, οι οποίοι γνωρίστηκαν το 2009. Στις 25 Αυγούστου 2018 το ερωτευμένο ζευγάρι παντρεύτηκε στη Θεσπρωτία και στις 17/10/2021 υποδέχτηκαν ένα υγιέστατο αγοράκι, τον Βύρωνά τους, ο οποίος έχει κι ένα φοβερό παρατσούκλι.

Η τραγουδίστρια και ο DJ προσπαθούν όλα αυτά τα χρόνια να κρατούν την προσωπική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και η Κατερίνα άργησε πολλούς μήνες να αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της.

Ωστόσο, υπάρχουν και φορές φυσικά που και μοιράζονται στα social media κοινές τους στιγμές, ενώ πραγματοποιούν και πολλές κοινές δημόσιες εξόδους.

 Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Κατερίνας Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη

Η μεγάλη διαφορά ηλικίας της Κατερίνας Στικούδη με τον Βαγγέλη Σερίφη

Μάλιστα, μπορεί να μην τους φαίνεται καθόλου, ωστόσο ο Βαγγέλης Σερίφης ρίχνει αρκετά χρονάκια στην Κατερίνα Στικούδη. Συγκεκριμένα, έχουν δέκα χρόνια διαφορά ηλικίας, μιας και ο πρώτος είναι 47 ετών, ενώ η δεύτερη 37!

«Ακούς ζευγάρια που βγαίνουν και λένε...» - Οι δηλώσεις του Βαγγέλη Σερίφη για τη σχέση του με την Κατερίνα Στικούδη

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Happy Day έκαναν η Κατερίνα Στικούδη και ο αγαπημένος της σύζυγος, Βαγγέλης Σερίφης, ο οποίος αναφέρθηκε στη σχέση τους και εξήγησε πως δεν υπάρχει λόγος να διατυμπανίζει τον έρωτά τους.

Οι δυο τους πριν από μερικούς μήνες υποδέχθηκαν τον γιό τους, Βύρωνα, ο οποίος ήρθε να τους αλλάξει σημαντικά τη ζωή (δείτε εδώ σε ποιον από τους δύο μοιάζει το παιδί).

«Δεν είναι ωραίο να διατυμπανίζεις τον έρωτα δεξιά και αριστερά. Όταν ακούς ζευγάρια να βγαίνουν δεξιά και αριστερά και να λένε ότι είναι ερωτευμένοι, βλέπεις τι γίνεται», είπε χαρακτηριστικά.