Η Ελεονώρα Ζουγανέλη "σπάει" την σιωπή της για την εγκυμοσύνη - «Για εμένα δεν υπάρχει πιο...»

Η αποκάλυψή της στον αέρα του ΣΚΑΙ

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot βρέθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (16/4) η Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία να βγάζει κανείς δίσκο με τον Σταμάτη Κραουνάκη, για την πίστη της, τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου και τις φήμες εγκυμοσύνης.

Η ίδια αποκάλυψε πως με τον αγαπημένο της είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι και της έκανε εντύπωση πως γίνεται να υπάρχει ένας τόσο εκ διαμέτρους αντίθετος χαρακτήρας από την ίδια. «Θα ήταν τραγωδία να είμαι με έναν άνθρωπο κλειστό σαν κι εμένα.

Για εμένα δεν υπάρχει πιο κομβική στιγμή από το να έρθει ένα παιδί. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο γράφονται πράγματα κατά καιρούς για εμένα, αλλά ειδικά αυτό που είχε κάνει κι εντύπωση. Εγώ ούτε την ξαδέρφη μου δεν θα ρωτούσα για κάτι τόσο προσωπικό.

Δεν ξέρω γιατί γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος. Ίσως επειδή έχω λόρδωση και πετάει η κοιλιά μου;», ανέφερε.

Οι δηλώσεις της Ελεονώρας Ζουγανέλη για τις φήμες της εγκυμοσύνης της

Σε σχέση με πασίγνωστο ηθοποιό πριν παντρευτεί τον Σπύρο Δημητρίου η Ελεονώρα Ζουγανέλη - Δείτε φωτογραφίες τους

Μπορεί η Ελεονώρα Ζουγανέλη να βρήκε τον έρωτα στα μάτια του Σπύρου Δημητρίου (με τον οποίο φημολογούνταν ότι χώρισε) αλλά πριν από κάποια χρόνια νόμιζε πως τον είχε βρει στα μάτια γνωστού ηθοποιού! Ο λόγος για τον Γιάννη Αθητάκη!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, το πρώην ζευγάρι είχε γνωριστεί το 2015 μέσω κοινών φίλων.

Ζουγανέλη πρώην σχέσεις

Για το λόγο αυτό εξάλλου, η σχέση τους αρχικά ήταν μόνο φιλική, ενώ πολύ σύντομα, οι δυο τους έγιναν ζευγάρι.

«Μπορεί να με ενοχλήσουν πολλά, αλλά τα υπομένω, ειδικά αν αγαπώ κάποιον. Μακάρι να μην το έκανα γιατί βγαίνω πολύ κουρασμένη από μια τέτοια κατάσταση», είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της η τραγουδίστρια.

Να σημειωθεί πως ο πρώην γοητευτικός σύντροφός της τραγουδίστριας έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ ενώ είχε εκπροσωπήσει και την χώρα μας και σε διεθνή διαγωνισμό όπου είχε καταλάβει την τρίτη θέση.

Οσο γιατί χώρισαν, οι μόνοι που γνωρίζουν τους λόγους είναι το φιλικό περιβάλλον του πρώην ζευγαριού.