«Θα είναι τραγωδία αν...» - Η πρώτη συνέντευξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μετά τις φήμες χωρισμού

«Με φρικάρει»

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Θα είναι τραγωδία αν...» - Η πρώτη συνέντευξη της Ελεωνόρας Ζουγανέλη μετά τις φήμες χωρισμού

Στον καναπέ του Dot το Σάββατο 16/4 βρέθηκε η λαμπερή και ταλαντούχα Ελεωνόρα Ζουγανέλη. Η τραγουδίστρια, η οποία τον τελευταίο καιρό έχει απασχολήσει ιδιαίτερα σχετικά με το γάμο της, μίλησε για τον σύζυγό της Σπύρο Δημητρίου δίνοντας τέλος στις φήμες, αποκαλύπτοντας πολλά για τη σχέση τους.

Οι δηλώσεις της Ελεωνόρας Ζουγανέλη για το σύζυγό της

«Έχω την τάση να κλείνομαι. Αυτό είναι ένα πράγμα που δε νιώθω ότι του αρέσει. Νιώθει πάντα μια αμηχανία με αυτό. Με ρωτάει αν έχω κάτι, θέλει αμέσως να το σπάσει. Κατευθείαν να πάμε έξω, είναι και πολύ κοινωνικός οπότε αυτό του πέφτει λίγο βαρύ. Κάτι ρολά που κατεβαίνουν στα καλά καθούμενα και πέφτεις, ο άλλος το παρατηρεί και λέει “αυτή κάποιο πρόβλημα έχει, όλο κάτι της φταίει”. Έρχεται πολύ ξαφνικά αυτή η ανάγκη αλλά μάλλον είναι λίγο αντιπαθητικό.

Αυτό που εγώ δε μπορώ να διαχειριστώ στον Σπύρο είναι η τόσο έντονη κοινωνικότητα και χαρούμενη διάθεση. Με φρικάρει. Δε γίνεται να είμαστε συνέχεια χαρούμενοι. Αυτός ακόμα κι αν δεν είναι έχει τη διάθεση να γίνει, εγώ δε θέλω».

«Αν ήμασταν και οι δυο το ίδιο θα ήταν τραγωδία. Δε γίνεται να σε συνεπαίρνει ένας άνθρωπος που είναι ίδιος με εσένα» συμπλήρωσε η Ελεωνόρα Ζουγανέλη.

Η Ελεονώρα Ζουγανέλη "σπάει" την σιωπή της για την εγκυμοσύνη

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία να βγάζει κανείς δίσκο με τον Σταμάτη Κραουνάκη, για την πίστη της, τον γάμο της με τον Σπύρο Δημητρίου και τις φήμες εγκυμοσύνης.

Η ίδια αποκάλυψε πως με τον αγαπημένο της είναι τελείως διαφορετικοί άνθρωποι και της έκανε εντύπωση πως γίνεται να υπάρχει ένας τόσο εκ διαμέτρους αντίθετος χαρακτήρας από την ίδια. «Θα ήταν τραγωδία να είμαι με έναν άνθρωπο κλειστό σαν κι εμένα.

Για εμένα δεν υπάρχει πιο κομβική στιγμή από το να έρθει ένα παιδί. Δεν έχω καταλάβει για ποιον λόγο γράφονται πράγματα κατά καιρούς για εμένα, αλλά ειδικά αυτό που είχε κάνει κι εντύπωση. Εγώ ούτε την ξαδέρφη μου δεν θα ρωτούσα για κάτι τόσο προσωπικό.

Δεν ξέρω γιατί γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος. Ίσως επειδή έχω λόρδωση και πετάει η κοιλιά μου;», ανέφερε.