Τι λες τώρα: Κρούσμα κορωνοϊού στην εκπομπή - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

«Την Τετάρτη το πρωί βγήκα θετικός»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Τι λες τώρα: Κρούσμα κορωνοϊού στην εκπομπή - Η ανακοίνωση της Κατερίνας Καραβάτου

Το μεσημέρι του Σαββάτου 16/4, έπειτα και από ανάρτηση του ίδιου, η Κατερίνα Καραβάτου μέσα από την εκπομπή της Τι λες τώρα, καλησπέρισε τους τηλεθεατές και αποκάλυψε πως ο συνεργάτης της, Στέφανος Κωνσταντινίδης διαγνώστηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Ο ίδιος εμφανίστηκε μέσω skype από το σπίτι του και μίλησε για το πως βιώνει μέχρι στιγμής τον ιό ενώ αποκάλυψε πως του λείπουν οι συνεργάτες του.

Οι δηλώσεις του Στέφανου Κωνσταντινίδη στο Τι λες τώρα

«Μπορεί να συμβαίνει το σώσε από πίσω, αλλά οι από μπροστά προσπαθούμε να είμαστε ψύχραιμοι. Μπορεί η εκπομπή μας να έχει δεχτεί ισχυρά πλήγματα ασθενειών αλλά είμαστε εδώ ενωμένοι δυνατοί. Να πούμε ότι έχουμε κοντά μας τον Θανάση Πάτρα. Είναι ο Στέφανος μας άρρωστος και είναι ο Θανάσης εδώ να μας κρατήσει παρέα», είπε στην αρχή η Κατερίνα Καραβάτου

«Μια χαρά είμαι. Είναι η τρίτη μέρα με βάση το πρωτόκολλο. Την Τετάρτη το πρωί βγήκα θετικός. Μου λείπετε», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης και πρόσθεσε η Κατερίνα Καραβάτου: «Ο Στέφανός μας τον βλέπετε από το σπίτι του στην Πάτρα, να πούμε περαστικά και στον Θέμη Μάλλη που είναι αρρωστούλης. Να πούμε ότι αρρώστησε και η σκηνοθέτιδά μας και έχουμε τη χαρά να μας σκηνοθετεί σήμερα ο Κώστας Καπετανίδης, ο Γιώργος Μιχαηλίδης είναι άρρωστος…».

Σημαντική απώλεια από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Με το που έγινε η έναρξη του Super Κατερίνα, η Κατερίνα Καινούργιου ανακοίνωσε μια πολύ σημαντική απώλεια από την εκπομπή της. Όπως έχουμε παρατηρήσει όλοι, εδώ και αρκετές ημέρες ο Γιάννης Πουλόπουλος (που είχε τσακωθεί με τον Μικρούτσικο) λείπει από το παλτό. Σήμερα λοιπόν, αποκάλυψε το λόγο της απουσίας του.

Όπως ανέφερε ο δημοσιογράφος εδώ και ημέρες νοσεί από κορωνοϊό και βρίσκεται απομονωμένος στο σπίτι του σε καραντίνα μέχρι να ξεπεράσει τον ιό και να επιστρέψει στην καθημερινότητα του.

Μάλιστα, ανάρτηση έκανε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκαλύπτοντας πως είναι 9η ημέρα θετικός.

Γιάννης Πουλόπουλος κορωνοϊός