Εκεί θα γίνει η βάφτιση του παιδιού τους - Ανακοινώσε τα ευχάριστα ο Πέτρος Ίμβριος

Σχεδιάζει να γιορτάσει τον γάμο του με την Συράν Λελούδα την ημέρα που ο γιος τους θα βαφτιστεί

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Εκεί θα γίνει η βάφτιση του παιδιού τους - Ανακοινώσε τα ευχάριστα ο Πέτρος Ίμβριος

Ο Πέτρος Ίμβριος και η σύηζυγός του, Συράν Λελούδα, σχεδιάζουν την βάφτιση του γιου τους. Ο μικρός γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2021 μέσα στην καραντίνα και οι δυο τους, που παντρεύτηκαν στις 6 Δεκεμβρίου του 2020 σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, σε ένα ξωκλήσει στην Βραυρώνα, ανυπομονούν να μοιραστούν με τους φίλους τους την ευτυχία τους.

Πότε και που θα γίνει η βάφτιση του γιου του Πέτρου Ίμβριου

Ο τραγουδιστής μίλησε στην REAL και αποκάλυψε τις ετοιμασίες για την μεγάλη μέρα.

Πότε και που θα γίνει η βάφτιση του γιου του Πέτρου Ίμβριου

«Ετοιμαζόμαστε να κάνουμε την βάφτιση και μαζί θα κάνουμε και το πάρτι του γάμου μας, γιατί ο γάμος έγινε κορωναϊκός», ανέφερε χαρακτηριστικά. Το μυστήριο θα γίνει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Φανερωμένης στον Λαιμό Βουλιαγμένης, την Δευτέρα 30 Μαϊού, προκειμένου να μπορέσουν να παρευρεθούν οι φίλοι του ζευγαριού που είναι καλλιτέχνες.

Ο μικρός θα πάρει το όνομα Παναγιώτης και νονός θα είναι ο παιδικός τους φίλους, Κυριάκος Δημοσθένης και η αδερφή του Πέτρου Ίμβριου Μυρσίνη.

«Η γυναίκα μου φοβόταν μήπως δεν την συμπαθήσουν οι κόρες μου αλλά...»

Στην εκπομπή «Τι Λες Τώρα» μίλησε το πρωί του Σαββάτου, ο Πέτρος Ίμβριος, ο οποίος πρόσφατα έγινε μπαμπάς και απέκτησε με την γυναίκα του έναν πανέμορφο γιο. Ο τραγουδιστής, ο οποίος έχει ήδη δυο μεγαλύτερες κόρες αποκάλυψε πως οι δυο τους πλέον τσακώνονται για το ποια θα περάσει περισσότερο χρόνο με τον αδερφό τους.

«Η γυναίκα μου φοβόταν μήπως δεν την συμπαθήσουν οι κόρες μου αλλά έγιναν φιλεναδίτσες», είπε χαρακτηριστικά ο Πέτρος Ίμβριος για την σχέση της γυναίκας του με τις κόρες του και αποκάλυψε, μάλιστα, ότι για τον ερχομό του μωρού, έφτιαξε ένα βίντεο με τον υπέρηχο, στον οποίο μίλαγε με παιδική φωνή, ώστε να το ανακοινώσει στα παιδιά του.

Σχετικά με τον καλλιτεχνικό χώρο, ο Πέτρος Ίμβριος εξομνολογήθηκε πως πάντα έκανε και άλλες δουλει΄ς παράλληλα με το τραγούδι και ότι έχει ανοίξει μια παιδική ντίσκο, ενώ για το αν θα πήγαινε στο Survivor απάντησε ότι είναι: «μεγάλος για να εκτίθεται σε κακουχίες».

Δείτε εδώ παλαιότερη συνέντευξη του Πέτρου Ίμβριου που μιλάει για την γυναίκα του και την οικογένειά του: