Ανακοινώθηκε - Η απόφαση του Βασάλου που φούντωσε τις φήμες χωρισμού με την Βαλαβάνη

Τι συμβαίνει μεταξύ τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ανακοινώθηκε - Η απόφαση του Βασάλου που φούντωσε τις φήμες χωρισμού με την Βαλαβάνη

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να τους έχουμε συνηθίσει να είναι κυριολεκτικά αχώριστοι, ωστόσο το τελευταίο διάστημα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος αποφεύγουν να κάνουν κοινές βραδινές εξόδους ενώ στα social media επίσης δεν δημοσιεύουν κοινά τους στιγμιότυπα.

Οι φήμες χωρισμού λοιπόν έχουν φουντώσει αρκετά τις τελευταίες μέρες ενώ μια απόφαση του Κωνσταντίνου Βασάλου ήρθε να βάλει ακόμα περισσότερο λάδι στην φωτιά.

Η απόφαση του Κωνσταντίνου Βασάλου που φούντωσε τις φήμες χωρισμού με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Συγκεκριμένα, εδώ και καιρό είχε ακουστεί το όνομα του Κωνσταντίνου μαζί με εκείνο της Ευρυδίκης για την ταξιδιωτική εκπομπή Asian Express που θα βγει στον αέρα σε λίγο καιρό. Τελικά όμως, δεν θα είναι η Ευρυδίκη στο πλευρό του Κωνσταντίνου Βασάλου στην εκπομπή, αλλά ο κοινός φίλος τους, Φίλιππος Ιωάννου (aka fipsterr).

Η απόφαση αυτή δημιουργεί πολλά ερωτηματικά, ωστόσο το μόνο σίγουρο μέχρι στιγμής είναι ότι το ζευγάρι θα χωρίσει χιλιομετρικά.

Η απόφαση του Κωνσταντίνου Βασάλου που φούντωσε τις φήμες χωρισμού με την Ευρυδίκη Βαλαβάνη

Πόσα χρόνια περνάει ο Κωνσταντίνος Βασάλος την Βαλαβάνη

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος ζουν έναν όμορφο έρωτα ο οποίος γεννήθηκε μέσα στο Survivor. Η αθλητικογράφος μπήκε στην ομάδα των Διάσημων, ενώ ο personal trainer στην ομάδα των Μαχητών. Για περίπου πέντε μήνες ήταν αντίπαλοι, ενώ όταν έγινε η ένωση των παικτών και έμειναν στην ίδια παραλία ήρθαν πολύ κοντά.

Από την τηλεόραση φαινόντουσαν ότι έχουν έρθει πολύ κοντά, ωστόσο, όταν τελείωσε το παιχνίδι κράτησαν για αρκετό διάστημα σιγή ιχθύος. Τον Ιανουάριο ωστόσο του 2018, αποκάλυψαν τη σχέση τους όταν πόζαραν μαζί για το εξώφυλλο του Down Town όπου εξομολογήθηκαν στον κόσμο πως ναι είναι ερωτευμένοι. Από τότε δεν έκρυψαν λεπτό τον έρωτα τους.

Από τους πρώτους μήνες της σχέσης τους αποφάσισαν να μείνουν στο σπίτι ίδιο (δείτε το εδώ), ενώ πολλές φορές βγήκαν φήμες πως θα παντρευτούν, τις οποίες ωστόσο διέψευδαν κατηγορηματικά, παρόλο που η Ευρυδίκη Βαλαβάνη δεν θα έλεγα όχι στην πρόταση γάμου του. Επίσης, πολλές φορές έχουν βγει και φήμες πως περιμένουν το πρώτο τους παιδάκι που τελικά έμειναν απλά φήμες, αφού δεν ίσχυαν.

«Προχθές ανέβασα μια φωτογραφία από το γυμναστήριο και βρήκα μήνυμα στο Instagram, «μπράβο που στην κατάσταση σου γυμνάζεσαι». Επειδή έχω πάρει κάποια παραπάνω κιλά από ότι ήμουν, κάθε μέρα έχω μηνύματα ότι είμαι έγκυος. Όλο αυτό θέλω να πω πως σε μένα προσθέτει ένα τεράστιο βάρος. Έχω μια πίεση και λέω, «είμαι 34αρων και θα προλάβω να κάνω εκείνο και το άλλο;». Είναι τρομερό, ρε παιδιά, αυτή η πίεση που σου προσθέτει ο άλλος . Παιδιά, τρώω! Τρώω και έχω πάρει κιλά και είναι φυσιολογικό και θα τα χάσω όποτε εγώ είμαι έτοιμη να τα χάσω. Ο κόσμος μπορεί να σε αγαπάει αλλά όλο αυτό είναι βάρος που σου προσθέτει», είχε πει ξεσπώντας η Ευρυδίκη.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη γεννήθηκε στις 14 Μαΐου 1987 άρα είναι 35 ετών , ενώ ο Κωνσταντίνος Βασάλος είναι γεννημέμος τον Οκτώβρη του 1989 άρα είναι 33 ετών.