Οριστικό τέλος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο από το Χαμογέλα και Πάλι - Τι συνέβη

Η αποκάλυψη για το τέλος του στον αέρα του Καλύτερα δεν Γίνεται

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Οριστικό τέλος για τον Κωνσταντίνο Βασάλο από το Χαμογέλα και Πάλι - Τι συνέβη

Πολύ "σούσουρο" γίνεται τις τελευταίες μέρες σχετικά με το τηλεοπτικό μέλλον του Κωνσταντίνου Βασάλου στο Χαμογέλα και Πάλι μιας και υπάρχουν φήμες που τον θέλουν σε νέο πρότζεκτ. Μετά λοιπόν και από την χθεσινή 16/4 απουσία του από το πλατό της εκπομπής, το Καλύτερα δεν γίνεται το μεσημέρι της Κυριακής 17/4 επιβεβαίωσε τα όσα ακούγονται.

Οριστικό τέλος Βασάλου από το Χαμογέλα και Πάλι

Σύμφωνα με την εκπομπή, το Σαββατοκύριακο μετά το Πάσχα ο γνωστός παρουσιαστής θα εμφανιστεί για τελευταία φορά στην εκπομπή μιας και ήδη έχει κλείσει να συμμετάσχει στην ταξιδιωτική εκπομπή Asia Express. Σε ό,τι αφορά τώρα το μέλλον του Βασάλου στην εκπομπή, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι με την αποχώρησή του ολοκληρώνει οριστικά και αμετάκλητα τη συνεργασία του με την εκπομπή και ίσως με το κανάλι.

Χωρίζουν μετά από 5 χρόνια σχέσης Κωνσταντίνος Βασάλος και Ευρυδίκη Βαλαβάνη;

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη διασκέδασε, το βράδυ της Τετάρτης, στο Hotel Ερμού μαζί με τους Alcatrash και την Ντορέττα Παπαδημητρίου. Από το πλευρό της απουσίαζε (για άλλη μία φορά) ο σύντροφός της, Κωνσταντίνο Βασάλο κάνοντας τις φήμες για κρίση στη σχέση τους να φουντώσουν. Οι δυο τους είναι επίσημα μαζί από το φθινόπωρο του 2017 και γρήγορα μετακόμισαν κάτω από την ίδια στέγη, στην περιοχή της Μεταμόρφωσης.

Το τελευταίο διάστημα έχουν κάνει αρκετές solo εμφανίσεις. Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έχει επιλέξει να κάνει και αρκετά ταξίδια μόνο με τις φίλες της ενώ στο παρελθόν συνήθιζε να πηγαίνει παντού με τον αγαπημένο της. Εξορμήσεις μόνο με τους φίλους του έκανε και ο συνεργάτης του «Χαμογέλα και πάλι». Το περασμένο Σαββατοκύριακο μάλιστα δεν εμφανίστηκε καν στο πλατό της εκπομπής.

Η τελευταία ανάρτηση από κοινή εξόρμηση που έκανε η Ευρυδίκη ήταν στις 15 Φεβρουαρίου από την εκδρομή τους στη λίμνη Δόξα. Πριν από λίγες μέρες μάλιστα εκείνος διασκέδαζε με φίλους του στο Voodoo ενώ εκείνη με διαφορετική παρέα στο Teatro.

Συνεχίστε να διαβάζετε εδώ.