Ασύλληπτο ξέσπασμα της Μαρίας Ηλιάκη στον αέρα του MEGA - «Δεν σε πιάνει κόμπος στη φωνή όταν...»

«Είναι δυνατόν – αν το έχει κάνει – να το έχει κάνει;»

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ασύλληπτο ξέσπασμα της Μαρίας Ηλιάκη στον αέρα του MEGA - «Δεν σε πιάνει κόμπος στη φωνή όταν...»

Με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Ηλιάκη το μεσημέρι της Κυριακής 17/4 ξέσπασε στο «Τι λες τώρα» ακούγοντας τη νέα συνέντευξη της Ρούλας Πισπιρίγκου στη Σίσσυ Χρηστίδου για την υπόθεση που έχει συγκλονίσει τους πάντες. Ως νέα μανούλα φανερά φορτισμένη από τα όσα άκουσε έκανε τις εξής δηλώσεις στον αέρα της εκπομπής.

Το ξέσπασμα της Μαρίας Ηλιάκη για την Πισπιρίγκου

«Έχω κουραστεί με αυτή την ιστορία! Εμείς που δουλεύουμε στην τηλεόραση πρέπει να σταματήσουμε κάποια στιγμή να δίνουμε βήμα σε αυτή την κυρία. Κάνω εικόνα αυτό το κοριτσάκι, την Τζωρτζίνα, πόσο έχει υποφέρει… Σκέφτομαι όταν βγαίνεις και μιλάς σε ένα δημοσιογράφο δεν σε πιάνει κόμπος στη φωνή όταν το παιδί σου έχει πεθάνει;», είπε η παρουσιάστρια ξεσπώντας σε δάκρυα.

Η ίδια εξομολογήθηκε πως «Κάθομαι πάνω από την κούνια της κόρης μου την ώρα που κοιμάται και λέω, ρε συ, είναι δυνατόν – αν το έχει κάνει – να το έχει κάνει;».

Τι απάντησε η Ρούλα για το τηλεφώνημα σε δημοσιογράφο του T-Live - «Δεν μπορώ να...»

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, που εδώ και μέρες βρίσκεται προφυλακισμένη κατηγορούμενη για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, παραχώρησε μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη μέσα από τις φυλακές στη Σίσσυ Χρηστίδου.

Η ίδια που επιμένει σε ένα συγκεκριμένο αίτημα, αναφέρθηκε αναφέρθηκε και στο ψεύτικο τηλεφώνημα, με μία παραποιημένη φωνή που δέχτηκε η δημοσιογράφος Γιώτα Κηπουρού από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου που κάποιοι ισχυρίστηκαν πως ήταν η ίδια

«Ότι έχω να πω, το έχω πει στις Αρχές και όταν ρωτήθηκα, απάντησα. Δεν μπορώ να το πω δημόσια. Όμως οι Αρχές γνωρίζουν. Θα το ξεκαθαρίσω όταν έρθει η ώρα και αυτό.

Τρεις μέρες πριν το θάνατό της έχει ψαχτεί άλλη αναισθητική ουσία που χορήγησαν στην Τζωρτζίνα στην αγωγή της και προφανώς, γιατί κάτι άκουσα για διαφημίσεις και τα λοιπά, από κάτω θα έβγαινε και η διαφήμιση της κεταμίνης την οποία δεν πρόσεξα εγώ ποτέ και…δηλαδή, η αναζήτηση κεταμίνης έχει γίνει μόνο την ημέρα της σύλληψης. Δεν έχει ξαναγίνει».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως άλλες θανατηφόρες ουσίες μπορεί να της είχε ψάξει η ίδια και πως το τάμπλετ είναι συνδεδεμένο με το mail του κινητού της.

Για το αν άκουσε κάτι στο νοσοκομείο που αφορούσε μία ουσία και έψαξε για αυτήν,λέει: «Ναι, ναι. Όχι, άκουσα. Ήταν ουσία που μπήκε μέσα στην αγωγή της. Τη φαινοβαρβιτάλη».