Χώρισαν ή όχι τελικά; Το βίντεο που προδίδει την αλήθεια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ξεκαθάρισαν τα πάντα!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισαν ή όχι τελικά; Το βίντεο που προδίδει την αλήθεια για την Ευρυδίκη Βαλαβάνη και τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ο έρωτας της Ευρυδίκης Βαλαβάνη και του Κωνσταντίνου Βασάλου γεννήθηκε πριν από περίπου 5 χρόνια, κατά την συμμετοχή τους στο ριάλιτι επιβίωσης, Survivor. Από τότε και μέχρι σήμερα οι δυο τους ήταν και... είναι (όπως φαίνεται) αχώριστοι!

Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησε να γίνεται λόγος στα πηγαδάκια της ελληνικής showbiz για... σύννεφα στην σχέση του ζευγαριού, για solo εμφανίσεις από εκεί που πήγαιναν πάντα και παντού μαζί και την τελειωτική "βολή" την έδωσε η απόφαση του personal trainer να φύγει για πολλούς μήνες στο εξωτερικό λόγο του νέου project του STAR, Asia Express, χωρίς την Ευρυδίκη.

Οι δυο τους δεν έχουν δώσει καμία σημασία στα όσα γράφονται, ούτε έχουν διαψεύσει, ούτε έχουν επιβεβαιώσει, αλλά το βράδυ της Κυριακής 17/4 ήταν ουσιαστικά σα να το έκαναν αφού δημοσίευσαν στους λογαριασμούς τους στα social media και συγκεκριμένα στο Instagram, story από έναν αγώνα που παρακολούθησαν μαζί, διαψεύδοντας τον χωρισμό.

Οι αναρτήσεις των Ευρυδίκη Βαλαβάνη και Κωνσταντίνο Βασάλο

«Ακόμα έχω προβλήματα υγείας από το Survivor»

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, επέστρεψε στον τόπο του εγκλήματος, καθώς ήταν καλεσμένη στο «Καλύτερα δε γίνεται» το Σάββατο 19/2. Μεταξύ άλλων η όμορφη δημοσιογράφος, μίλησε για τη ζωή της και τη σχέση της,αλλά και για όσα συμβαίνουν στο Survivor αλλά άφησε και τα υπονοούμεν της σχετικά με την πιθανή συμμετοχή της στο All Star Survivor.

«Ακόμα έχω προβλήματα υγείας από το Survivor. Στο στομάχι με τη διατροφή, με την απότομη αλλαγή των κιλών, ο κύκλος. Είναι όλα ένα θέμα. Για τις γυναίκες είναι πολύ πιο δύσκολο. Έχεις να κάνεις με τις ορμόνες. Ζηλεύω πολύ που τους βλέπω, θα ήθελα να το ξαναζήσω», είπε αρχικά.

«Υπήρχαν εντάσεις που δεν έγραψαν οι κάμερες αλλα όχι σε τέτοιο βαθμό. Να λες τον άλλον “καραγκιόζη” είναι άσχημο. Αυτό που κάνει η Ασημίνα είναι υπερβολικό», σχολίασε για τους τσακωμούς που υπάρχουν στον φετινό κύκλο και μίλησε για τις διαφορές: «Εμείς δεν είχαμε κονσέρβες. Είχαμε μόνο ρύζι, μετά ήρθε το λάδι και μετά το αλεύρι».

Τι θα απαντούσε η Ευρυδίκη, αν χτυπούσε το τηλέφωνο και της έλεγαν να μπει στο παιχνίδι; «Το μέσα μου λέει “ναι”… Τότε ήμουν 29 χρονών. Αν μπορω εκεί πρέπει να είμαι όπως ήμουν τότε. Το κορμί μου το ξέρω. Τότε αγωνιζόμουν με δύο ενέσεις πριν και δύο μετά το παιχνίδι. Ποτέ δεν είχαμε “εντολή γιατρού κάτσε έξω” ή μεγαλογιατρούς. Έχει να κάνει με το σώμα μου. Έχω φτάσει και σε μια ηλικία, θέλω τα γυναικολογικά μου να είναι εντάξει…».