«Θα πάμε στο δικαστήριο!» - Το δεύτερο εξώδικο του Βαλάντη στον Λάγιο ''φουντώνει'' την κόντρα τους

«Περιμένω την αγωγή και...»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Θα πάμε στο δικαστήριο!» - Το δεύτερο εξώδικο του Βαλάντη στον Λάγιο ''φουντώνει'' την κόντρα τους

H κόντρα ανάμεσα στον Βαλάντη και τον Γιώργο Λάγιο φαίνεται να μην έχει τελειωμό αφού εκτός από τα εξώδικα, που ανταλλάσσουν κάνουν και οι δύο κατά καιρούς δημόσιες δηλώσεις. Νέα καρφιά πέταξε από τη μεριά του ο Λάγιος το πρωί της Κυριακής 17/4 μέσα από το Open Weekend.

O ψυχοθεραπευτής - ψυχολόγος έκανε γνωστό πως ο τραγουδιστής του απέστειλε και ένα δεύτερο εξώδικο, με το οποίο του ζητούσε να προβεί οπωσδήποτε σε μια δημόσια συγγνώμη.

Το δεύτερο εξώδικο του Βαλάντη στον Γιώργο Λάγιο

«Μου έστειλε δεύτερο εξώδικο ο Βαλάντης και μου έγραψε και πολύ ωραία πώς θέλει να ζητήσω συγγνώμη. Δηλαδή “ζητώ δημόσια συγγνώμη στον κύριο Βαλάντη…”, έκανε τη διατύπωση, έγραψε μια σελίδα. Είχε πολύ ενδιαφέρον. Το δεύτερο εξώδικο ήταν απλά μια υπενθύμιση, ότι “επειδή δεν έχεις απαντήσει, θα ήθελα να απαντήσεις και ζητήσεις δημόσια συγγνώμη” και έκανε tag και “Βόρεια Κορέα” νομίζω», είπε αρχικά ο Γιώργος Λάγιος.

Ο Γιώργος Λάγιος είπε επίσης: «Δεν μπορώ να απαντήσω σε κάτι που δεν θεωρώ ότι έχει λογική. Αυτό που είδα, αυτό είπα. Και αυτά τα βλέπω κάθε μέρα. Δεν ήταν μια θεωρητική άποψη. Δεν προσέβαλα την αξιοπρέπεια ούτε τον ίδιο ως προσωπικότητα. Φαντάζομαι ότι θα πάμε στο δικαστήριο, περιμένω την αγωγή και τη μήνυση για να πάμε να απασχολήσουμε το δικαστήριο για έναν πάρα πολύ “σοβαρό” λόγο».

«Ασχολείται με το σεξ, είναι...» - ''Καρφώνει'' ξανά ο Βαλάντης τον Γιώργο Λάγιο

Ο Βαλάντης έκανε δηλώσεις στην κάμερα του Super Kατερίνα το πρωί της Πέμπτης 10/3, ο οποίος επανέφερε το θέμα που έχει ανοίξει με τον πρώην σύντροφο της Κάτιας Ταραμπανκό, Γιώργο Λάγιο. Ο τραγουδιστής επιμένει να μην δέχεται καμία κριτική από τον «ψυχολόγο» , στον οποίο έχει στείλει εξώδικο και σκοπεύει να αποδείξει πως δεν είναι επαγγελματίας στην επιστήμη, που υποστηρίζει.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε και στην Ευρυδίκη, την οποία πολύ πρόσφατα ''άδειασε'' για άσχημη πράξη της στην καλύβα που συμβίωναν, θεωρώντας πως εκείνη είναι ο λόγος που αποχώρησε από το survivor 5.

«Του εστάλη ένα εξώδικο στο οποίο δεν απάντησε ποτέ, η επόμενη κίνησή μου είναι η αγωγή. Είπε ότι δεν θα ανασκευάσει οπότε προχωράω στην αγωγή».

«Έχουν βρεθεί στοιχεία που θα μάθετε για τη δραστηριότητά του στην ψυχολογία. Μιλάει για μεταπτυχιακά ενώ δεν έχει το πτυχίο του ψυχολόγου. Ασχολείται με το σεξ, είναι ψυχολόγος σαν τον κύριο Ασκητή.

Δεν έχει δικαίωμα να βλέπει έναν παίκτη σε ριάλιτι και να βγάζει γνωματεύσεις» είπε με ενόχληση.

Ερωτηθείς για το Surviovor: «Στην αρχή η Μυριέλλα Κουρεντή έδειχνε ότι μπορεί να συμβαίνει και κάτι έπειτα κατάλαβα ότι δεν ισχύει. Νομίζω ότι τον πλήγωσε».

«Έφυγα από το ριάλιτι επειδή ο κόσμος στενοχωρήθηκε με αυτό που είπα στην Ευρυδίκη».