Ευχάριστα νέα για την Μπέττυ Μαγγίρα - Ανακοινώθηκε πως...

Τι συνέβη με την εκπομπή της στο OPEN

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Ευχάριστα νέα για την Μπέττυ Μαγγίρα - Ανακοινώθηκε πως...

Μερικά πολύ ευχάριστα νέα ανακοινώθηκαν πριν μερικές ώρες για την Μπέττυ Μαγγίρα και την εκπομπή της στο Open, Ποιος είναι πρωινιάτικα, η οποία βέβαια δεν σημειώνει και τα πιο ικανοποιητικά νούμερα τηλεθέασης.

Τι συνέβη με την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της REAL, η γνωστή παρουσιάστρια φαίνεται πως εξασφαλίζει εισιτήριο και για την επόμενη σεζόν στην πρωινή ζώνη του Open.

Οι τελικές αποφάσεις αναμένεται να ληφθούν μετά το Πάσχα, οπότε και θα δοθεί το πράσινο φως.

Τι συνέβη με την εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο Open

«Δυστυχώς ξημέρωσε αυτή η μέρα...» - Βαρύ το κλίμα στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα

Με διαφορετικό τρόπο ξεκίνησε την εκπομπή της η Μπέττυ Μαγγίρα, το πρωί της Πέμπτης 31/3, η οποία δεν μπορούσε παρά να αναφερθεί εξαρχής στις συγκλονιστικές εξελίξεις με την υπόθεση της Πάτρας και τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, η οποία μεταφέρθηκε στα δικαστήρια.

«Δεν θα μπορούσαμε να ξεκινήσουμε σήμερα αυτή την εκπομπή, όπως καταλαβαίνετε, ούτε με τραγούδι, ούτε με χορό, διότι δεν υπάρχει καμία χαρά. Δυστυχώς ξημέρωσε αυτή η μέρα που ίσως να επιβεβαιώθηκαν όλων οι σκέψεις που περνούσαν τόσο καιρό από το μυαλό μας, το ένστικτο, οι ψίθυροι…

Δείχνουν ότι θα επιβεβαιωθούν, μιας και χθες έγινε η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου, της μητέρας των τριών παιδιών, για ένα έγκλημα που μπορεί να θεωρηθεί έγκλημα του αιώνα», είπε χαρακτηριστικά η Μπέττυ Μαγγίρα, αρκετά μουδιασμένη και μαγκωμένη.