«Νόμιζα ότι με αναγνώριζαν, αλλά τελικά ήταν...» - Το τραγελαφικό περιστατικό της Χριστίνας Παππά στην Ιταλία

Δεν θα το πιστέψετε!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
«Νόμιζα ότι με αναγνώριζαν, αλλά τελικά ήταν...» - Το τραγελαφικό περιστατικό της Χριστίνας Παππά στην Ιταλία

Η Χριστίνα Παππά μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα το πρωί της Δευτέρας 18/4 και αποκάλυψε τον θαυμασμό που έκρυβε για την Αλίκη Βουγιουκλάκη όταν ήταν πολύ μικρή, τα πρώτα της βήματα στην υποκριτική στην Ιταλία, ενώ αναφέρθηκε και στον γιο της που πρόκειται να την κάνει γιαγιά πολύ σύντομα, αν και η ίδια δεν προτιμά αυτό τον όρο.

Η ηθοποιός επισήμανε ένα αστείο περιστατικό που έζησε, μάλιστα, στην Ιταλία όταν θεωρούσε πως είχε αποκτήσει φήμη και την αναγνώριζαν, ωστόσο τα πράγματα πήραν άλλη τροπή.

Το τραγελαφικό περιστατικό της Χριστίνας Παππά στην Ιταλία

«Δεν ήταν παιδικό όνειρο να γίνω ηθοποιός, προέκυψε. Όταν ήμουν μικρή είχα έρωτα με την Αλίκη. Και τώρα, αν παίζει ταινία της, δε βγαίνω από το σπίτι. Όταν τη γνώρισα ήταν απίστευτος άνθρωπος. Η Αλίκη μού έλεγε ότι αν σταματήσουν να ασχολούνται μαζί σου, τελείωσες», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Στην Ιταλία έτρωγα τον πρώτο χρόνο πόρτες και μετά ξεκίνησα να παίζω σε σειρές, έκανα ταινίες, με γνώριζε ο κόσμος, πήγαινα σε εκπομπές. Στο αεροδρόμιο στην Ιταλία κάποιοι μου χαμογελούσαν, νόμιζα ότι με αναγνώρισαν, αλλά τελικά ήταν κλέφτες που μου πήραν την τσάντα».

«Έχω 16 χρόνια διαφορά με τον γιο μου, είναι όλη μου η ζωή. Όταν μου είπε ο γιος μου ότι θα γίνει μπαμπάς ήταν λίγο σοκ, είναι υπέροχο όμως. Ήδη έχω πάρει κάποια πράγματα για το εγγόνι μου» δήλωσε στο τέλος.

«Το μετάνιωσα που γύρισα στην Ελλάδα! Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα...»

Μια εφ' όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΕΓΩ και τον δημοσιογράφο Ανδρέα Θεοδώρου παραχώρησε πρόσφατα η Χριστίνα Παππά. Η γνωστή ηθοποιός που πρόκειται να γίνει γιαγιά, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη διαδρομή της, τις καλές αμοιβές και την απόφαση να επιστρέψει από την Ιταλία στην Ελλάδα.

Ήσασταν από τους ηθοποιούς που μπορεί από τη συμμετοχή σας σε ένα σίριαλ να αποκτήσατε σπίτι;

Οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον ΑΝΤ1 που έβγαλα καλά χρήματα και στον συγχωρεμένο τον Νίκο Φώσκολο, διότι είχα ένα πολύ δυνατό συμβόλαιο με τις καθημερινές σειρές και για το «Καλημέρα Ζωή» και για τη «Λάμψη». Μέσα από τα συμβόλαιά μου, έκανα πράγματα. Και το μεγάλο μου συμβόλαιο μετέπειτα ήταν στο ΡΑΪ στην Ιταλία, όπου έβγαζα αρκετά χρήματα.

Μετανιώσατε που γυρίσατε στην Ελλάδα;

Ναι, το μετάνιωσα.

Τι ήταν αυτό που σας έκανε τότε να γυρίσετε;

Ήμουν σε μια φάση της προσωπικής μου ζωής που χώριζα με τον πρώην σύζυγό μου (σ.σ Κλαούντιο Κοντεμπέλα) και δεν ήμουν καλά στα ψυχολογικά μου, ήμουν πιο ευάλωτη σαν χαρακτήρας. Αν είχα το μυαλό που έχω τώρα, ίσως να μην άφηνα τη δουλειά και την καριέρα μου εκεί, γιατί είχα αρκετές δυνατότητες. Στην Ιταλία είχα πάρει τον δρόμο μου.

Οι δηλώσεις της Χριστίνας Παππά