Μαμά και κόρη πλένουν μαζί τα δόντια τους - Η φωτογραφία της Χατζίδου ''έριξε'' το Instgram

Δεν αποχωρίζεται ποτέ την μικρή Μελίτα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Μαμά και κόρη πλένουν μαζί τα δόντια τους - Η φωτογραφία της Χατζίδου ''έριξε'' το Instgram

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια από τις μαμάδες εκείνες, που απολαμβάνει να χαζεύει κανείς στο Ιnstagram της καθώς οι αναρτήσεις με την κόρη της παίρνουν και δίνουν. Η τραγουδίστρια βιώνει πολύ όμορφα την περίοδο της μητρότητας και το γεγονός, ότι έχει αφήσει ένα βήμα πίσω τα επαγγελματικά της, δε φαίνεται να την στεναχωρεί καθόλου.

Πολλές είναι οι δραστηριότητες που κάνουν μαζί η Ελένη και η Μελίτα (Δείτε τις να μαγειρεύουν παρέα λαχταριστές συνταγές) καθώς μια πρόσφατη είδαμε σε ένα insta story. Με ροζ πιτζαμάκια πλένουν τα δόντια τους πρωί πρωί στο μπάνιο και γελάνε όλο νόημα με την στιγμή αυτή. Η τραγουδίστρια για άλλη μια φορά, απαθανάτισε το στιγμιότυπο.

Η Ελένη Χατζίδου πλένει τα δόντια της μαζί με την κόρη της

Η Ελένη Χατζίδου με την κόρη της

Τι κατέγραψε η κάμερα στο δωμάτιο της κόρης της Χατζίδου - Το βίντεο κάνει τον γύρο του διαδικτύου

Η Ελένη Χατζίδου είναι μια πολύ τρυφερή μαμά και αποδεικνύει συνεχώς μέσα από τις αναρτήσεις της στα social media πόσο έτοιμη ήταν να γίνει μητέρα. Περνάει πραγματικά πολύ ευχάριστα με την μικρή Μελίτα και αυτό φαίνεται από τις πολλές και διαφορετικές ασχολίες, που πάντα βρίσκει για εκείνη (Δείτε μαμά και κόρη να μαγειρεύουν).

Πριν από λίγες ημέρες ωστόσο η τραγουδίστρια έκανε μια πραγματικά ξεκαρδιστική δημοσίευση με το παιδί της. Ενώ λοιπόν κοιμόταν στο παιδικό της δωμάτιο υπό τη φύλαξη της γιαγιάς της Δήμητρας, η κάμερα που έχουν στο δωμάτιο κατέγραψε κάτι φοβερό.

Η Μελίτα έβαλε κανονικά τη γιαγιά της για ύπνο, σηκώθηκε από την κούνια της μέσα στο σκοτάδι, έβαλε ένα κουκλάκι στην αγκαλιά της και έφυγε από το δωμάτιο, χωρίς να την πάρει χαμπάρι.

«Οταν η εγγονή βάζει τη γιαγιά για ύπνο..."when the granddaughter puts grandmother to sleep''. Αχ βρε Μελίτα...
Πραγματικά απ τα πιο αστεία βιντεο που έχω δει!!!» έγραψε η Ελένη Χατζίδου.