Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Μάνος Γαβράς - Η τρυφερή αποκάλυψη

Όλα όσα ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Έτοιμος να γίνει πατέρας ο Μάνος Γαβράς - Η τρυφερή αποκάλυψη

Ο γνωστός ηθοποιός, Μάνος Γαβράς παραχώρησε συνέντευξη στην «Real» όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την προσωπική του ζωή καθώς δεν δίστασε να αναφέρει πως πλέον σκέφτεται σοβαρά τον γάμο αλλά και να αποκτήσει ένα παιδί. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό ο ίδιος αποκάλυψε και την απώλεια που βίωσε καθώς τον "τσάκισε".

Οι δηλώσεις του Μάνου Γαβρά

Μάνος Γαβράς - Αποκλειστική φωτογραφία

Έχεις ζήσει στην Αμερική και στην Ελλάδα. Πού σου αρέσει να βρίσκεσαι περισσότερο;

Από μέσα Σεπτεμβρίου έως τέλη Μαΐου έχω τη βάση μου στην Αθήνα, ενώ ταυτόχρονα περνάω κάποια διαστήματα στη Νέα Υόρκη και το εξωτερικό γενικότερα. Τα καλοκαίρια ζω στη Μύκονο, όπου διατηρούμε και κάποιες από τις επιχειρήσεις μας. Πλέον αυτός ο τρόπος ζωής μου αρέσει και μου ταιριάζει περισσότερο, τουλάχιστον σε αυτή τη φάση της ζωής μου, καθώς μου επιτρέπει να εναλλάσσω-εικόνες συχνά, να εξελίσσομαι μέσα από διαφορετικές κουλτούρες και ερεθίσματα και να μην πλήττω.

Πολλοί ηθοποιοί έχουν προσπαθήσει να κάνουν καριέρα στο εξωτερικό. Τι πιστεύεις ότι έπαιξε ρόλο στο να τα καταφέρεις;

Δεν νιώθω ότι τα έχω καταφέρει. Είναι ένας διαρκής αγώνας ένας μαραθώνιος. Κρίνεσαι εκ νέου κάθε φορά και η κάθε φορά μπορεί να είναι και η τελευταία.

Βρίσκεσαι σε μια ισορροπημένη περίοδο στα επαγγελματικά σου, στα προσωπικά είσαι κοντά στον γάμο ή σε ένα παιδί;

Το παιδί το σκέφτομαι έντονα το τελευταίο διάστημα. Πιστεύω και εύχομαι να συμβεί στο κοντινό μέλλον με τον καλύτερο τρόπο. Δεν μπορώ να πω ότι σκέφτομαι το ίδιο και για τον γάμο, χωρίς όμως να είμαι αρνητικός και σε αυτό το ενδεχόμενο, αν προκύψει.

Έχασες τον πατέρα σου πριν από έναν χρόνο. Σε άλλαξε αυτό το γεγονός και, αν ναι, πώς;

Η απώλεια του πατέρα μου με άλλαξε και σίγουρα με έφερε πιο κοντά στην ιδέα να αποκτήσω δικά μου παιδιά. Ο πατέρας μου έφυγε ξαφνικά και αυτό άλλαξε τον τρόπο που βλέπω τη ζωή. Ενιωσα να χάνω τη μισή σκεπή του σπιτιού μου για πρώτη φορά. Ευτυχώς έχω τη μητέρα μου, που τη λατρεύω.

Έχοντας ζήσει και φλερτάρει και στην Αμερική και στην Ελλάδα, εντοπίζεις διαφορές;

Πιστεύω ότι οι σχέσεις στην Αμερική είναι κάπως πιο επιφανειακές. Είναι πιο κοντά στη λογική του dating. Στην Ελλάδα είμαστε πιο συναισθηματικοί, επενδύουμε περισσότερο στους άλλους και ερχόμαστε πολύ πιο κοντά, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Γιατί αυτό έχει και την καλή και την κακή του μεριά.

Σε φλερτάρουν μέσω των socia;

Ναι, συμβαίνει, αλλά γενικά με τα social media διατηρώ μια συγκρατημένη στάση. Τα χρησιμοποιώ κυρίως για τα επαγγελματικά μου, για τις ταινίες τα εστιατόρια τα βιβλία μου (σ.σ,: έχει γράψει τρία παιδικά βιβλία), αλλά δεν μοιράζομαι τόσο τις προσωπικές μου στιγμές σε post και stories, πλην λίγων εξαιρέσεων.

Λίγα λόγια για τον Μάνο Γαβρά και την ζωή του

Γεννήθηκε στο Ηράκλειο το 1973. Τελειώνοντας το σχολείο ξεκίνησε της σπουδές του στην υποκριτική στη Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου ενώ αργότερα έκανε σπουδές και στην Αμερική όπου και συμμετείχε σε διάφορες κινηματογραφικές και τηλεοπτικές παραγωγές.

Έκανε το τηλεοπτικό του ντεμπούτο σε ένα επεισόδιο της αστυνομικής σειράς "Τμήμα Ηθών" στον ANT1. Ακολούθησαν οι συμμετοχές στις σειρές "Ο Πέτρος και τα κορίτσια του" και "Τα χαμένα γράμματα". Τις σεζόν 2001-2003 είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στην καθημερινή δραματική σειρά "Απαγορευμένη Αγάπη" στο MEGA.

Το 2005 συμμετείχε σε ένα επεισόδιο της σειράς 10η εντολή ενώ τις σεζόν 2005-2007 έλαβε μέρος στην κωμική σειρά Θα βρεις το δάσκαλό σου. Ακολούθησαν οι συμμετοχές του στις σειρές Οι ιστορίες του αστυνόμου Μπέκα, "Ιστορίες από την απέναντι όχθη", "Amore Mio", και Αληθινοί Έρωτες. Το 2014 έκανε μια guest εμφάνιση στον πέμπτο κύκλο της επιτυχημένης αμερικανικής σειράς Glee. Τη σεζόν 2015-2016 είχε έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στον τρίτο κύκλο της σειράς Μπρούσκο.

Το 2013 αποφάσισε να ασχοληθεί με την συγγραφή παιδικών βιβλίων. Εκείνη τη χρονιά κυκλοφόρησε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο "Φιστίκιος ο Αιγινίτης". Ακολούθησαν δύο ακόμη βιβλία της ίδιας σειράς με τίτλους "Φιστίκιος ο Αιγινίτης 2: Αρχαία Ελλάδα έχεις ταλέντο" και "Φιστίκιος ο Αιγινίτης 3: Η Φιστικιάδα" μέσα στα επόμενα χρόνια.