Νένα Χρονοπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα του γιου της στον αγώνα στήριξης των παιδιών ΑΜΕΑ

"Λύγισαν" όλοι!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νένα Χρονοπούλου: Το συγκινητικό μήνυμα του γιου της στον αγώνα στήριξης των παιδιών ΑΜΕΑ

Η Νένα Χρονοπούλου, ο σύζυγός της, Τάσος Μητρόπουλος, και ο γιος τους, Χρήστος βρέθηκαν στον αγώνα ποδοσφαίρου που διοργάνωσαν ηθοποιοί για την στήριξη των παιδιών ΑΜΕΑ και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα κατάφερε να βιντεοσκοπήσει το απίστευτο μήνυμα του γιου της ηθοποιού, προκαλώντας τεράστια συγκίνηση.

Η ίδια έχει παλέψει και συνεχίζει να παλεύει για τον μικρό της γιο, διοργανώνοντας ή συμμετέχοντας σε διάφορες δράσεις που βοηθούν είτε στην εξάλειψη του κοινωνικού στίγματος αυτών των παιδιών είτε αποσκοπούν στην αλλαγή της κοινωνίας για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους, όπως έγινε και με την πρόσφατη τοποθέτησή της για την αλλαγή της νομοθεσίας επάνω στο θέμα.

Το συγκινητικό μήνυμα του γιου της Νένας Χρονοπούλου

«Είναι εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί» - Οι συγκλονιστικές δηλώσεις της ηθοποιού

Η Νένα Χρονοπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής της ίδιας εκπομπής το μεσημέρι της Πέμπτης 14/4 και εκφράστηκε γεμάτη συγκίνηση για τον γιο της, Χρήστο.

Ο Χρήστος, λοιπόν, δεν αποτέλεσε ποτέ πρόβλημα για την ίδια και ποτέ δεν ένιωσε ντροπή για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, αν και η κοινωνία δεν εξυπηρετεί καθόλου τους ανθρώπους με ειδικές ανάγκες. Παρόλα αυτά, ερωτώμενη για ένα δεύτερο παιδί, η ηθοποιός ανέφερε πως μία τέτοια απόφαση δεν θα ήταν σωστή και θα αποτελούσε μεγάλο ρίσκο.

«Δε θεωρώ ότι σηκώνω σταυρό. Φαίνεται περίεργο αλλά είμαι πολύ ευτυχισμένη με τον Χρήστο. Έχω όλη την αγνότητα του κόσμου στην αγκαλιά μου κάθε μέρα. Όμως, έχω μάθει να ζω έτσι. Τελείωσαν οι πολυτέλειες, αυτό είναι. Αυτή είναι η ζωή μου και δεν την αλλάζω γιατί θα έπρεπε να αλλάξω και το παιδί μου και αυτό δε το αλλάζω ούτε με όλο το χρυσάφι του κόσμου.

Ο Χρήστος είναι ευτυχισμένος γιατί τον θέλουμε, γιατί δεν ντραπήκαμε ποτέ για εκείνον, δεν τον κρύψαμε. Όπου πάμε εμείς είναι και ο Χρήστος μαζί μας, είναι το παρεάκι μας. Όταν γέννησα τον Χρηστάκο, γέννησα πάρα πολύ πρόωρα και πολύ επεισοδιακά, κινδύνεψε και η ζωή μου.

Επειδή λοιπόν κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και δεν μπορείς να την προβλέψεις, δεν ήθελα να το ρισκάρω. Όπως λοιπόν προσευχήθηκα στον Θεό και του είπα να γίνω μητέρα και με έκανε, έτσι νομίζω ότι είναι επί πέντε εγωιστικό να κάνω και δεύτερο παιδί.

Κι αν κάτι δε πάει καλά και χαθεί το δεύτερο παιδί, κι αν δεν πάνε όλα καλά και χαθώ εγώ; Να αφήσω και τον Χρήστο ορφανό; Γι’ αυτό έμεινα με τον Χρήστο και δεν το μετανιώνω», επισήμανε.